slika
slika
slika
slika
1 od 4

Teamgroup Micro Sdhc Sdxc 512Gb Go Uhs I U3 V30, 100 90Mb S

4.450 din

Boljevac
Novo
1
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight
Član od 16.04.2018.
kp izlog

Specijalna memorijska kartica za akcione kamere
Podržava 4K visokokvalitetno snimanje
Izvanredne performanse transfera
Vodootporan, otporan na prašinu, otporan na rendgenske zrake i hladnocu
Nova tehnologija štampanja. Ispunite cilj ekološkog proizvoda

Specijalna memorijska kartica za akcione kamere
Akciona kamera je postala vruca novajlija u oblasti fotografije. Veoma je svestran jer se može instalirati na bicikle i kacige. Posveceno ljubiteljima sporta, TEAMGROUP izdaje GO karticu, memorijsku karticu napravljenu posebno za akcione kamere. Može da uhvati i sačuva sve vaše divne uspomene dok brzo i lako proširuje memorijski kapacitet akcione kamere.
4K visokog kvaliteta, "GO"!
TEAMGROUP GO kartica za akcione kamere je brza, visokih performansi i ocenjena kao UHS Speed Class 3 (U3). To je najbolji partner za korisnike akcionih kamera. Uz potrebne performanse, Full HD i 4K videa visokog kvaliteta, korisnici mogu da snimaju u 4K ultra visokom kvalitetu ili 240 kadrova u sekundi. Kada koristite GO Card, možete odmah uživati u glatkom iskustvu snimanja i reprodukcije video zapisa.
Oslobodite brzinu, "GO"!
TEAMGROUP GO kartica za akcione kamere je usklađena sa UHS klasom brzine 3 (U3). Brzina čitanja je do 100MB/s, a brzina pisanja do 50MB/s. Takođe možete da koristite SD adapter i USB 3.0 čitač velike brzine za vecu raznovrsnost i bolje performanse prenosa.
4 pouzdane zaštite
TEAMGROUP GO kartica za akcione kamere je napravljena za upotrebu i traje u ekstremnim okruženjima. Nudi 4 pouzdane zaštite: vodootporan, otporan na prašinu, otporan na rendgenske zrake i otporan na hladnocu. Memorijska kartica ce i dalje ostati neoštecena i nudi dugotrajne performanse skladištenja čak i ako je uređaj pokvaren. Takođe smo uradili testove kompatibilnosti sa svakom akcionom kamerom na tržištu koristeci GO Card, tako da se potrošači mogu osecati opušteno i uživati u sportskoj zabavi, snimanju fotografija i video zapisa.
Doprinesite pomoci planeti ekološkim proizvodom
GO Card usvaja novu tehnologiju štampanja, tako da nije potrebno više ekrana kada se štampa u više boja. Tokom proizvodnog procesa, ne samo da je štampanje u boji inkjet toplote bez ekrana, vec koristimo i ekološki prihvatljiva mastila da zaštitimo našu okolinu i donesemo prelepe boje potrošačima.

Specifikacija proizvoda
Kapacitet: 512Gb
Voltaža: 2.7V ~ 3.6V
Radna temperature: -25C ~ 85C
Temperatura skladištenja: -40C ~ 85C
Težina: 1g
Dimenzije:
-Micro SD: 15,0 (D) x 11,0 (Š) x 1,0 (V) mm
-SD adapter: 32,0 (D) x 24,0 (Š) x 2,1 (V) mm
Operativni sistem:
-exFAT format
-Podržava samo proizvode sa Micro SDXC logotipom ili slotovima koji su u skladu sa Micro SDXC memorijskim karticama.
Podržava samo proizvode sa SDXC logotipom ili slotovima koji su u skladu sa SDXC memorijskim karticama. (potreban je adapter)
Zaštita pisanja:
-Micro SD: (ne)
-Micro SD na SD adapter: (da)

Napomene
Deo kapaciteta FLASH proizvoda za skladištenje ce se koristiti za formatiranje ili druge funkcije, a prikazani kapacitet u operativnom sistemu bice manji od stvarnog kapaciteta skladištenja zbog konverzije jedinica. Preporučljivo je izračunati stvarni kapacitet skladištenja na osnovu ove jednačine: total bites/1024/1024/1024.
Brzina prenosa ce varirati u zavisnosti od različitih hardverskih/softverskih uslova, stoga se podaci mogu koristiti samo za osnovnu referencu.
Format za optimalno korišcenje može se razlikovati u zavisnosti od uređaja. Da biste osigurali pravilan rad kartice, izvršite formatiranje pre nego što ga primenite na uređaj.


Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #165603409
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.