slika
slika
slika
slika
1 od 4

NIKON 16-35mm AF-S NIKKOR f/4G ED objektiv-1000 snimaka

670 €Fiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
395
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vladimir
Član od 13.05.2016.
Svi oglasi

Prodajem objektiv NIKON 16-35mm AF-S NIKKOR f/4G ED, za full frame NIKON foto aparate. Prvi sam vlasnik. Objektiv je koriscen za fotografijasnje porodice i otprilike je ispucano oko 1000 fotografija.

 

Cena novog objektiva kod nas je 127.000 RSD ili 1.080 EUR. Smatram da je ponudjena cena, koja je skoro 40% ispod cene novog objektiva, prihvatilja i korekta, pogotovo uzimajuci u obzir stanje objektiva. Kod kupovine je veoma bitna stavka koliko i kako je koriscen objektiv, sto je u slucaju ove kupovine zaista velika prednost.

 

Veoma je pogodan za razlicite uslove snimanja i nezamenljiv deo seta svakog ozbiljnog fotografa.

 

Sjajan nikonov široki zum sa konstantnom blendom F4 na celom opsegu i optičkom stabilizacijom slike druge generacije. Veoma upotrebljiv raspon jer seže čak do 35mm, gde nema distorzije, pa je zahvalan i za fotografisanje ljudi. Jednako dobar i za slikanje i za snimanje video materijala. Prima standardne filtere fi 77mm. Nano premaz sočiva, odličan kontrast i oštrina. Nije težak.

 

 

Glavne karakteristike:

 

  • F-bajonet
  • Ultra sirokougani objektiv
  • Maksimalni otvor blende f/4 konstatno u celom opsegu
  • Opticka Stabilizacija slike druge generacije
  • Promer filtera 77mm
  • tezina680g

Uz objektiv dolaze poklopci, zonerica, vrecica.

 

Ukoliko zelite vise informacija, mozete posetiti NIKON zvanicni sajt: https: //www. nikonusa. com/en/nikon-products/product/camera-lenses/af-s-nikkor-16-35mm-f%252f4g-ed-vr. html

 

Prodajem i NIKON D750 telo, kao i jos dva objektiva 50mm F1.8 i 28-300m 3.5-5.6mm, sto mozete pogledati u zasebnim oglasima.

 

Preporuka je da se svakako objektiv preuzme licno. Na taj nacin i kupac i prodavac ostvaruju vecu sigurnost prilikom kupoprodaje, sto je veoma bitno, pogotovo kod ovakvih visoko sofisticiranih stvari.

 

Placanje unapred pre slanja. Postarina, ukoliko se salje postom, pada na teret kupca.

 

Srecno sa kupovinom.

 

 

ID Oglasa: #159056103
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.