slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Objektiv TOKINA 16-28mm f2.8 za CANON EF

280 €

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
457
15
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Cene Su Fiksne
Član od 18.01.2013.
Kratko koriscen bez ikakvih fizickih ostecenja ili bitnijih znakova upotrebe. Visak usled kupovine 16mm f2.8 RF.   Dolazi sa oba originalna poklopca. Stanje jasno prikazano na fotografijama. Objektiv ima jedan mali problem a to je da sa nekim telima hoce da izbaci gresku na telu ISKLJUCIVO NA BLENDI f4. Sve ostalo radi u najboljem mogucem redu. Ja sam ga tako kupio (platio 400e) odradio projekat i sada mi je visak jer nemam potrebe za zumom te bih kupio znatno kompaktniji prajm 16mm f2.8 RF. Moguca svaka proba, naravno. Prodaje se po krajnje fiksnoj ceni od 280e.
ID Oglasa: #159514910
Informacije
-Ako gledate ovaj oglas to znaci da je aktivan i da je artikal dostupan.
-Ako Vam navedena fiksna cena ne odgovara nemojte dalje trositi vreme na cenkanje ni sebi ni meni.
-Nikakve zamene me ne zanimaju.
- Slanje preferiram postexpressom, ako je veci paket (preko 60cm) onda Bexom, iskljucivo o trosku kupca te me nemojte pitati da ja placam postarinu.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.