slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Olympus OM System Zuiko Auto 80mm /4.0, 1:1 Macro i 4 tube

200 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
335
4
pre 7 dana
Sasa
Član od 10.09.2015.
Svi oglasi

Olympus povecavajuci makro mehanicki MF objektiv kompletan, a u setu:

1) Olympus OM System Zuiko Auto-1:1 Macro 80mm f/4.0(32) (OM bajonet) sa originalnim poklopcima, i

2) Olympus set tubusa 7mm, 14mm i 25mm sa parom originalnih poklopaca - ukupna duzina tubusa 47mm


Dati Olympus objektiv je u odlicnom radnom, vizuelnom i funkcionalnom stanju. Nema nikakvih ostecenja. Cista stakla. Blenda suva. Izuzetnih karakteristika. Jedan od najkvalitetniji povecavajucih odn. makro objektiva. Povecanja u opsegu od 0.5x do 2.2x za FF. Minijaturnih je dimenzija a izuzetne ostrine. Primenljiv je kako na aparatima za uvecanje ili mehovima, tako i na analognim i digitalnim telima preko direktno ili preko odgovarajucih adaptera.   Koriscen je na mirrorless sistemima FF Sony i Canon odn. MFT Olympus, Panasonic(Lumix) i Blackmagic. Uz pomoc tuba moguca primena i van studijskih uslova. Sa prilozenom tubom od 25mm u kombinaciji, dobija se standardni FF portretni objektiv sa kojim je moguce postici i beskonacno fokusiranje.

Cena u oglasu se odnosi na komplet od sve tri stavke.

ID Oglasa: #159932886
Informacije

Iskljucivo licno preuzimanje uz predhodnu proveru vizuelnog i funcionalnog stanja predmeta prodaje.  Moguc dogovor.   Veci popusti za kupovinu vise predmeta prodaje iz razlicitih mojih oglasa.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.