slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Panasonic 14-42mm 1:3.5-5.6 ASPH Mega O.I.S.

110 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
190
8
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Kit objektiv, standardni zum ekvivalentnog raspona 28-82mm, za Panasonic i Olympus aparate bez ogledala sa M4/3 senzorom. Objektiv je u perfektnom stanju sa jedva primetnim tragovima koriscenja. Gotovo kao nov. Potpuno ispravan i bez ikakvih nedostataka.

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

ID Oglasa: #155664989
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.