slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Samyang 85mm T1.5 za Canon + adapter za Fuji ili Sony

200 €

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
256
11
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi

Samyang manuelni portretni objektiv namenjen snimanju videa, mada se bez problema moze koristiti i za fotografiju. Objektiv je opticki potpuno identican kao Samyang 85mm F1.4, a jedino u cemu se razulikuju je nazubljeni prstenovi (zbog koriscenja na gimbalima) i prsten blende bez klika. Oznaka T je oznaka za realnu kolicinu svetla koju objektiv propusta. U teoriji bi T i F broj trebali biti isti, ali je zbog modernih premaza na staklima T broj uvek veci, odnosno realna kolicina svetla koja dolazi do senzora je manja. Oba objektiva imaju F1.4 i T1.5, a proizvodjac koristi razlicite oznake kako bi razdvojio foto od video verzije. Objekti je sa Canon EF bajonetom, sto je prednost jer se sa adapterom moze koristiti na bilo kom sistemu bez ogledala. Cena se odnosi na objektiv sa adapterom za Fuji ili Sony, a ako nekome vise odgovara bez adaptera, cena je za 10 evra niza. Objektiv je u perfektom stanju bez ikakvih tragova koriscenja.  

 

Pogledajte dobro fotografije - one su deo opisa i prikazuju predmet koji se prodaje, sa svim nedostacima ako ih ima. Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac. Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.

ID Oglasa: #162164939
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.