slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Foto Video Box Kutija za Slikanje Vise Dimenzija LED Diode

2.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.202
28
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

MINI FOTO BOX, VISOKO KVALITETNA KUTIJA ZA SLIKANJE! DIMENZIJA 22x22; 40x40; 64x64!

 

CENOVNIK MINI FOTO BOX-a:

  1. Mini Foto Box 22x22: 2.990 din
  2. Mini Foto Box 40x40: 5.890 din
  3. Mini Foto Box 64x64: 8.990 din 

Akcijiska ponuda, izaberite dimenziju koja Vam odgovara i lako i jednostavno porucite Vasu kutiju po specijalnoj ceni!

 

Ovaj Mini Foto Studio izradjen je od veoma kvalitetnih materijala, tako da ce Vam pomoci u pravljenu profesionalnih fotografija Vasih premium proizvoda. Brzo, lako i jednostavno instalirajte Vas Foto Studio na zeljeno mesto i zapocnite slikanje. Budite inovativniji, prepoznatljiviji od drugih, budite profesionalni i zauzmite najvise mesto u svom biznisu.

 

# MINI FOTO BOX 22xx22:

  1. Svetlosna kutija za fotografije je dizajnirana za male predmete od entuzijasta fotografije, zanatlija, umetnika i drugih onlajn prodavaca, profesionalaca i klijenata za promociju proizvoda.
  2. Light bok Studio omogućava brzo i lako snimanje malih proizvoda kao što su nakit, dodaci, igračke, satovi, gedžeti i drugi predmeti.
  3.  Sastavite svoj, sopstveni mini foto studio za samo nekoliko minuta, postavite ga na Vama zeljeno mesto i spremni ste za poslovno fotografisanje proizvoda.
  4. Prenosivi, sklopivi dizajn je ono sto ga cini posebnim, mozete ga intalirati na bilo kom mestu. Ono sto ga takodje cini posebnim i jedinstvenim jeste LED Traka unutar Foto Studia. Led traka Vam pruža prosečno svetlo i sprečava senke i refleksije na Vašim fotografijama.
  5. Ovaj jedinstveni Mini Foto Studio dolazi u kompletu sa sest pozadina ( zuta, zelena, bela, crna, plava, crvena ). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.  
  6. Mini Foto Studio dolazi sa ugradjenim LED trakama i sa USB kablom za koji potrebno obezbediti bilo koji punjac.
  7. Dimenzije ovog Mini Foto Studia su 23 x 24 x 22.

# MINI FOTO BOX 40x40:

 

  1. Najnovija verzija Foto Studija pruza Vam mogucnost podesavanja svetla, sa cak tri rezima svetla ( toplo svetlo, hladno svetlo, mesano svetlo ). Podesite osvetljenje kako Vama odgovara, neka Vasa fotografija zaista bude profesionalna.
  2.   Svetla kutija 40x40x40 je veoma laka i jednostavna za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu sa torbom za nošenje. Kutiju za fotografije možete sastaviti lako i bez alata.
  3.  Potrebno Vam je samo par minuta za instalaciju i Vas Mini Foto Studio je vec spreman za koriscenje, pogodan je za fotografisanje kako malih i sitnih proizvoda tako i velikih, glomaznih proizvoda.
  4. Gornji i prednji otvori omogućavaju skoro neograničene uglove snimanja i slikanja jedinstveno dizajnirani materijal igra važnu ulogu u omekšavanju svetlosti, tako da doboijate snimak ili fotografiju visokog kvaliteta.  
  5. Uz USB Vam je potreba bilo koji punjac, LED svetlo ce se upaliti i tada ste konacno spremni za fotografisanje proizvoda.
  6.  Ovaj jedinstveni  Foto Studio dolazi u kompletu sa sest pozadina ( zuta, zelena, bela, crna, plava, crvena ). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.
  7. Dimenzije Foto Studija su 40 x 40 x 40cm.

# MINI FOTO BOX 64x64

 

  1. 1.  Sklopivi, mobilni foto studio sa integrisanim LED osvetljenjem visokih performansi za fotogarfisanje ili snimanje Vasih proizvoda.
  2. Svetla kutija 64x64x64 je veoma laka i jednostavna za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu sa torbom za nošenje. Kutiju za fotografije možete sastaviti lako i bez alata.
  3.  Dve LED svetlosne trake postavljene za optimalan kontrast, svetlost nalik dnevnoj svetlosti. Uz dobro osvetljenje Vasa fotografija ce zaista biti profesionalna.
  4.   Potrebno Vam je samo par minuta za instalaciju i Vas Mini Foto Studio je vec spreman za koriscenje, pogodan je za fotografisanje kako malih i sitnih proizvoda tako i velikih, glomaznih proizvoda.
  5.  Otvor na gornjoj i na prednjoj strani Foto Studija omogucice Vam da fotografisete proizvod iz zeljenog ugla.
  6.  Ovaj jedinstveni  Foto Studio dolazi u kompletu sa cetiri pozadine (bela, crna, zelena, plava). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.
  7.   Uz USB Vam je potreba bilo koji punjac, LED svetlo ce se upaliti i tada ste konacno spremni za fotografisanje proizvoda.
  8.  Dimenzije Foto Studija su 64x64x64.

 

# CENOVNIK MINI FOTO BOX-a:

  1. Mini Foto Box 22x22: 2.990 din
  2. Mini Foto Box 40x40: 5.890 din
  3. Mini Foto Box 64x64: 8.990 din 

 

Ako zelite da Vas brend bude prepoznatljiv, onda je ovo pravi izbor za Vas. Brzo, lako i jednostavno do profesionalne slike proizvoda, samo uz Mini Foto Box.  

 

 

ID Oglasa: #143088094
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.