slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Photo booth 360

1.300 €Fiksno

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
1.221
24
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelenic Nemanja
Član od 08.10.2012.
Svi oglasi

Photo booth 360 je nova tehnologija 21 veka, beskonacni video sa kamerom koja kruzi oko vas, novi vid zabave za vas i vase goste.

Idealno za proslave rodjendana, vencanja, poslovne zurke, sajmove, i sve ostale vrste dogadjaja.   

Pruzice vam neverovatnu zabavu, video je odlican nacin da svaki dogadjaj sacuvate od zaborava ❤️

1metar(zbog nemogucnosti transporta pravi se i 85cm kome u gepek ne staje 1 metar) precnik kruga izrada i stampa postolje po zelji. Postolje poseduje potenciometar za regulaciju brzine okretanja ringa kojim vi upravljate putem daljinskog upravljaca i mogucnost prikljucivanje na akumulator tako da su mogucnosti snimanja neogranicena(Niste vezani za uticnicu sve ide preko baterije a takodje ujedno i moze ukljuciti na uticnicu sve je u sklopu samog postolja). Napravite 360 video na vrhu planine, kraj jezera, na plazi apsolutno bilo gde i budite prvi u Srbiji koji ce posedovati ovakvo postolje ! Vreme isporuke od 10 do 20 radnih dana . Cene variraju od zelje kupaca izrada je kod nas u radionici u Kragujevcu

ID Oglasa: #157525458
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.