slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Svetleca Kutija za Slikanje Proizvoda LED Light Photo Box

5.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
0
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
SAMO POZIV (061 4030 888)
Član od 13.11.2022.

SVETLECA KUTIJA ZA SLIKANJE / SNIMANJE PROIZVODA LED LIGHT BOX + 4 POZADINE CRNA BELA PLAVA ZELENA

 

Ovaj Foto Studio izradjen je od veoma kvalitetnih materijala, tako da ce Vam pomoci u pravljenu profesionalnih fotografija Vasih premium proizvoda. Brzo, lako i jednostavno instalirajte Vas Foto Studio na zeljeno mesto i zapocnite slikanje. Podesite intezitet svetla kako Vama odgovara i zapocnite fotkanje. Budite inovativniji, prepoznatljiviji od drugih, budite profesionalni i zauzmite najvise mesto u svom biznisu.

 

 

  1. Najnovija verzija Foto Studija pruza Vam mogucnost podesavanja svetla, sa cak tri rezima svetla ( toplo svetlo, hladno svetlo, mesano svetlo ). Podesite osvetljenje kako Vama odgovara, neka Vasa fotografija zaista bude profesionalna.
  2. Svetla kutija 40x40x40 je veoma laka i jednostavna za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu sa torbom za nošenje. Kutiju za fotografije možete sastaviti lako i bez alata.
  3. Potrebno Vam je samo par minuta za instalaciju i Vas Mini Foto Studio je vec spreman za koriscenje, pogodan je za fotografisanje kako malih i sitnih proizvoda tako i velikih, glomaznih proizvoda.
  4. Prednji otvor omogućava skoro neograničene uglove snimanja i slikanja jedinstveno dizajnirani materijal igra važnu ulogu u omekšavanju svetlosti, tako da doboijate snimak ili fotografiju visokog kvaliteta.
  5. Uz USB Vam je potreba bilo koji punjac, LED svetlo ce se upaliti i tada ste konacno spremni za fotografisanje proizvoda.
  6. Ovaj jedinstveni Foto Studio dolazi u kompletu sa cetiri pozadine (zelena, bela, crna, plava). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.
  7. Dimenzije Foto Studija su 40 x 40 x 40cm.
ID Oglasa: #164982364
Informacije

DOBRODOŠLI U INTERNET PRODAVNICU 888!

Za najbržu porudžbinu pozovite 061 4030 888 i poručite željeni artikal odmah!

  • Poručite pozivom ili sms-om na broj 061 4030 888 od 08-17h

  • Nakon 17h poručite slanjem SMS poruke sa podacima na broj 061 4030 888

  • Dostava na željenu adresu u roku i do 24h od momenta poručivanja.

Hvala na poverenju!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.