slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

foto aparat HD digitalna kamera poleroid stampa sliku

3.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
206
5
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog

 

HD KAMERA

USB KABAL

PAPIR ZA STAMPANJE SLIKE

HD kvalitet: Dečje digitalne HD kamere imaju visok piksela i visoke definicije, sposobne da se jasno vide i oštre fotografije i video snimci. Ovo omogućava deci uhvatiti svaki dragoceni trenutak i moći uživajte u detaljnim slikama. Lagan i jednostavan za upotrebu: Dečji digitalni HD kamere su obično dizajnirane da budu lagane i pogodan da mala deca drže u svom ruke. Imaju jednostavan operativni interfejs i lako razumljiva funkcijska dugmad koja omogućavaju deca da lako nauče kako da koriste kameru i samostalno snimati fotografije i video zapise. Bezbednosne performanse: Dečje digitalne HD kamere obično su napravljeni od ekološki prihvatljivih materijali, bezopasni, u skladu sa bezbednošću dece standardi. Kamera ima glatku i ne oštre ivice, izbegavajući potencijalne povrede dece. Pored toga, kamere se obično ispuštaju - i vodootporan, sposoban da izdrži neke slučajne sudara i prskanja vode Lako rukovanje: Dečje digitalne HD kamere obično su dizajnirani sa jednostavnim i lakim za razumeju operativni interfejs koji je lak za deca da brzo koriste. Obično su opremljeni sa velikim dugmadima i jasnim IKONAMA, čineći ga za decu da fotografišu i "'" snime snimanje m oni žele.

Učenje i razvoj: Dečji digitalni HD kamera nije samo igračka, već i alat za učenje i razvoj. Korišćenjem kamere deca mogu razviti zapažanje, kreativnost i veštine izražavanja. Oni mogu poboljšati svoje veštine pripovedanja fotografisanjem i snimanjem video zapise da dokumentuju svoja životna iskustva Boja: ružičasta, tirkizna Materijal kućišta: ABS Težina: 380g Pakovanje kutije u boji: 14,5 * 11 * 7 cm Lista pakovanja: papir za štampanje delova mašina uputstva Način štampanja: Tehnologija štampe u sivoj skali (br mastilo potrebno) Efekat štampanja: veličina piksela 200 DPI Piksel proizvoda: 2400V piksel Kapacitet baterije: 1200 mah Vreme punjenja: oko dva sata Trajanje baterije: do 2000 uzastopnih snimaka

Hvala vam na pažnji, možete kontaktirati sa da dobijemo više detalja o robi. bićemo spremni da vam odgovorim što pre.

ID Oglasa: #164253535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.