slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Audio monitor za kontrolu u realnom vremenu

2.999 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
205
4
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.
Audio monitor za  pracenje zvuka u realnom vremenu ,  

Za povezivanje na mobilni telefon , fotoaparat , kamere i druge uredjaje .  

Ima ugradjenu punjivu bateriju 

  • Google prevod 
  •  【Систем за надгледање звука у реалном времену (РАМС)】 3,5-милиметарски аудио излаз је дизајниран за надгледање у реалном времену.  Прикључите слушалице или другу опрему за репродукцију у овај порт, можете почети да пратите ефекат снимања.  РАМС функција је заиста згодна и може вам помоћи да тестирате да ли микрофон ради нормално током снимања, чиме се побољшава квалитет снимања.
  • 【ЦВЦ технологија за смањење буке】 Усвајањем ЦВЦ технологије за смањење шума, Лав-С6М микрофон ће у великој мери смањити нискофреквентну буку коју ствара струја и побољшати способност хватања звука.  Са СНР -ом од 75 дБ, могао је доследно да даје јасан и оштар звук.
  • 【Омнидирекцијски Лавалиер микрофон】 Са опсегом снимања гласа од 360 степени и кондензаторском главом микрофона високе осетљивости, СИНЦО Лав-С6М Лавалиер Миц могао би добити оригинални звук са више детаља.  Заједно са јединственим технологијама декодирања звука СИНЦО, овај микрофон би звук учинио транспарентним и благим.
  • Лифе Трајање батерије 10-12 сати, капацитет пуњења УСБ】 За разлику од других сличних уређаја који се напајају традиционалном батеријом на дугмад, лав микрофон С6М се може пунити преко микро УСБ порта како би се трајање батерије продужило на бесконачан начин.  Са уграђеном литијумском батеријом великог капацитета, овај микрофон би могао да ради више од 10 сати непрекидно, задовољавајући ваше дуготрајне потребе за снимањем.  Добар избор за снимање видео записа на отвореном или путовања!
  • Компатибилан са различитим уређајима】 СИНЦО Лав-С6М може радити са ДСЛР камером, паметним телефоном, таблетом, камкордером, миксером, снимачем и другим аудио/видео уређајима.  За повезивање са више уређаја обезбеђен је адаптер од 3,5 мм до 6,3 мм.  Погодан је за интервјуе, конференције, пренос уживо, подучавање, посебну колекцију звука итд.
  • 6М/19.7фт кабл против сметњи, флексибилан за снимање 6 метара/19,7 стопа Кабл за снимање против сметњи отпоран на хабање, гарантује стабилан сигнал и пренос великом брзином.  Може помоћи у испоруци звука високе верности.  Тако дугачак еколошки прихватљив кабл задовољит ће ваше флексибилне захтјеве за снимањем.
ID Oglasa: #123163375
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.