slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

DJI Ronin SC - rezervisano!

24.999 dinZamena moguća

Bečej
Korišćeno
Dostupno odmah
5.395
72
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saša
Član od 15.06.2010.
Svi oglasi

~ R E Z E R V I S A N O ! ~ 

 

 

Korišten sa minimalnim tragovima korištenja, naravno potpuno ispravan.




~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~



Svaki naredni korak kompanije DJI je sve ozbiljniji i sigurniji. Nakon značajnog uspeha gimbala Ronin S, ali i kritika na račun njegovih gabarita i težine, DJI je lansirao DJI Ronin-SC (Ronin-S Compact).  S obzirom da je kompanija Zhiyun-Tech dosta toga učinila na polju gimbala koji su namenjeni za mirrorless fotoaparate, samo je bilo pitanje vremena kada će DJI napraviti svoj korak.  Ronin SC predstavlja upravo taj korak. U pitanju je poprilično lagan gimbal (41% lakši od Ronin S) namenjen za MILC fotoaparate, kompakte, a na njega se mogu kačiti čak i pametni telefoni. Maksimalna nosivost ovog DJI gimbala je 2.2kg, tako da se na njega mogu montirati i manji DSLR fotoaparati. S obzirom da je njegov pandan Zhiyun Weebill S i da dosta ljudi upoređuju ova dva gimbala pre kupovine, treba napomenuti Weebill S lakši nekih 180g, a njegova nosivost je 3kg.  Međutim, ono što krasi Ronin SC gimbal, osim brojnih modula i funkcija, jeste mogućnost rasklapanja na delove, kako bi se što lakše smestio u torbu i transportovao.

 

Međutim, nisu samo kompaktnije dimenzije i manja težina prednosti u odnosu na Ronin S; ima tu i brojnih pametnih opcija. DJI Ronin SC donosi novi Force Mobile režim, koji usklađuje pokrete povezanog pametnog uređaja sa samim gimbalom (preko Bluetooth 5.0 konekcije, do udaljenosti od 25m), zatim ActiveTrack 3.0 tehnologiju (nova verzija), koja obezbeđuje praćenje ljudskih figura zahvaljujući novoj tehnologiji veštačke inteligencije, koja je slična onoj koju poseduju dronovi i Osmo uređaji (ovaj mehanizam koristi sliku koju pravi kamerica na mobilnom telefonu i šalje informacije gimbalu; mobilni telefon možete montirati na stopicu fotoaparata zahvaljujući posebnom držaču koji se dobija u pakovanju). Na raspolaganju su još Virtual Joystick (omogućava upravljanje gimbalom sa mobilnog telefona),  Motion Control, i kreativni režimi TimeLapse,  Motionlapse i Panorama.

 

Što se tiče ostalih bitnih "fizikalija", autonomija baterije iznosi vrlo dobrih 11 sati rada u kontinuitetu (kod modela Weebill S, ta brojka ide do 12-14 sati). Gimbal je izrađen od izdržljivih materijala (magnezijum, aluminijum, čelik, kvalitetna plastika) kako bi mogao da pruži maksimum u svakodnevnom radu. Kompanija DJI je uzela u obzir kritike i sugestije na račun prethodnog modela Ronin S i novi Ronin-SC opremila naprednijim sistemom zaključavanja pan,  tilt i roll osa.  Kao što je slučaj i kod prethodnog modela, i Ronin SC drži fotoaparat iznad roll ose, što korisniku omogućava da neometano prati šta se dešava na ekranu fotoaparata.



~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Slike su autentične - baš od opreme koja se prodaje.
Cena (210€ iliti 25 "crvenih" u slučaju slanja) je za keš i fixna je. U zameni može biti samo veća!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zamena samo lično ili ako šaljete prvi, od mene ne očekujte da šaljem pre Vas.
Kontakt preko KP ili Viber poruka. Eventualno poziv ili SMS (ako ne može drugačije)! ! !
Pogledajte moje ocene i iskustva zadovoljnih klijenata. . .

ID Oglasa: #141647945
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.