slika
1 od 1

Gimbal DJI RS 3 Combo

89.990 din

Beograd | Voždovac
Novo
343
2
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
IMIKOM Group d.o.o - mob/viber
Član od 15.01.2018.
kp izlog

Nov, neotpakovan, fiskalni račun i domaća garancija 2 godine.   

Poštovani kupci, zbog čestih promena u nabavci molimo Vas da pre poručivanja pošaljete upit za proveru aktuelne cene i dostupnosti.    

Robu možete platiti i preko računa firme, pri čemu dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (mi smo u sistemu PDV-a).   

 

Tip Stabilizator

Karakteristike

DJI RS3 Gimbal Stabilizator je redizajniran da bude tanji i moćniji od prethodnog modela Ronin RSC 2. Telo gimbala je izraženo od carbon fibera i teško je svega 1.27kg uz maksimalno opterećenje od 3kg. RS3 Pro gimbal je dovoljno jak da podrži i stabilizuje kamere srednje veličine kao što su recimo Sony a7S III ili Canon R5 sa 24-70mm objektivom. Poseduje i veći OLED ekran u boji, novi točkić za fino podešavanje kao i unapređenu stabilnost.   Sa dual-layered quick-release pločicama postavljanje kamere na RS3 gimbal je brzo i lagano. Nema potrebe za re-balansiranjem gimbala pri zameni memorijski kartice ili baterije.   Dok je gimbal ugašen možete pritisnuti i držati Power dugme i tri ose će se otključati i gimbal će se automatski raširiti i spremiti za rad u samo 2 sekunde. Ako pristisnete Power dugme joše jednom, ose se automatski zaključaju i gimbal uđe u sleep mode. Sve ovo olakšava upotrebu kao i prenos gimbala.   Sa integrisanim Dual-Mode Bluetooth bežičnim sistemom, RS3 podržava bežičnu kontrolu rada. Nakon inicijalnog Bluetooth uparivanja, možete kontrolisati video i foto snimanje jednostavnim pritiskom record dugmeta na gimbalu. Kamere koje su ranije uparene sa gimbalom se automatski rekonektuju što omogućava uštedu vremena pri spremanju gimbala za rad i eliminiše potrebu za korištenjem kabla.   Zahvaljujući novoj generaciju algoritma za stabilizaciju, RS3 omogućava 20% veću stabilnost u odnosu na RSC 2 model, bez problema savladavajući snimanja iz niskih uglova, snimanja pri trčanju i brzo prebacivanje između visokih i niskih uglova.   Novi RS3 battery grip poseduje dizajn za kertridžima omogućavajući lakšu zamenu baterija i manju veličinu što smanjuje prostor potreban za gimbal pri transportu. Omogućava veću autonomiju rada do 12h. Podržava 18W PD brzo punjenje od svega 2.5h. Gimbal se može koristiti čak i za vreme punjenja.

 

Zbog velikog broja proizvoda koji se nalaze u nasoj ponudi, nismo u mogucnosti da drzimo sve artikle fizicki u poslovnom prostoru. Zbog toga Vas molimo da nas pre dolaska kontaktirate, kako bismo robu dostavili iz magacina i obezbedili Vam zeljeni artikal.  

Robu možete preuzeti u prodavnici ili vam možemo poslati Post Express-om.  

Troškove dostave snosi kupac 
Cena dostave je po cenoviku Post Express-a i to možete proveriti na njhovom sajtu.  

Tel.  011/386-0000
mob: 060.386.0008

Radno vreme prodavnice:  
Radnim danima 09:00-17:00
Subotom 10:00-13:00
Nedeljom ne radimo

IMIKOM GROUP DOO
OZRENSKA 5
11000 BEOGRAD - DUSANOVAC

ID Oglasa: #153430685
Informacije

Robu saljemo ili nabavljamo ISKLJUCIVO po AVANSNOJ UPLATI

Robu mozete platiti u gotovini, karticama, ebankingom, IPS QR kodom

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.