slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Profesionalni foto studio set - 2 stalka

9.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
29
3
pre 13 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

【2 Softbok】: softbok sa E27 utičnicom pruža vam neprekidno svetlo i meko osvetljenje. Može da rasprši svetlost, obezbedi vrhunski meki snop svetlosti i efikasno smanji senku. Neophodan za snimanje boljih fotografija. Dužina je od 68 cm do 2 m. Ugao je maks. 210° .
LED lampa: dug radni vek, manja potrošnja energije i ekološki prihvatljiva. Visoka reprodukcija boja za živopisne boje. Svetlo je ujednačenije i bolje za fotografisanje. Lampe se lako nose i čuvaju i nije ih lako razbiti.
2 k tronožac za lampu: visina stativa: od 67 cm do mak. 210 cm (podesivo). Sa standardnim priključkom na 5/8 inča sa navojem od 1/4 inča, tronožac za lampu je pogodan za sva standardna studijska svetla i studijske bliceve. Jaka, lagana i jaka
4 k pozadine: crna, zelena, 2 k bela pozadinska tkanina. Netkane tkanine su meke, lagane i ne reflektuju.
【Profesionalni i kompletan set】 Dobar izbor za entuzijaste fotografije, početnike, kućnu fotografiju, pa čak i male studije. Zauzima mali prostor i lako se sklapa i rastavlja. Idealno za portrete, video snimanje, šminkerske blogere, live stream itd.

ID Oglasa: #165402718
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.