slika
1 od 1

RODE Wireless Go II mint

230 €

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
11
2
pre 11 dana
Ivan
Član od 26.06.2014.
Svi oglasi
Komplet je kao nov, star godinu dana i koriscen par puta. Prodaje se jer stoji i ne koristi se. Dajem radnu garanciju 7 dana.

Wireless GO II je izuzetno kompaktan i izuzetno svestran bežični mikrofonski sistem koji se sastoji od dvokanalnog prijemnika i dva predajnika. Uključujući isti jedinstveni faktor oblika i profesionalni kvalitet zvuka kao originalni Wireless GO sa revolucionarnom tehnologijom koja čeka patent, Wireless GO II je savršen mikrofon za širok spektar aplikacija za stvaranje sadržaja. Bežični GO II može se pohvaliti nizom moćnih karakteristika, uključujući univerzalnu kompatibilnost sa kamerama, mobilnim uređajima i računarima, prošireni domet (200 m vidnog polja) i poboljšanu stabilnost prenosa, mogućnosti snimanja na brodu i još mnogo toga.
ID Oglasa: #166211721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.