slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Photo Box Foto Kutija za Slikanje + LED Svetlo + 4 Pozadine

5.890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
5
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
SAMO POZIV (061 4030 888)
Član od 13.11.2022.

PHOTO BOX KUTIJA ZA SLIKANJE SA LED TRAKOM + 4 POZADINE ZELENA PLAVA CRNA BELA

 

Zelite da Vas brend bude prepoznatljiviji, inovativniji, drugaciji od drugih? Onda je Mini Foto Studio pravi izbor za Vas! Napravite profesionalne slike ili video snimke Vaseg premium proizvoda ili Vaseg brenda i postanite No.1 kako u Srbiji tako i u Svetu. Budite razliciti od drugih, jednostavno budite svoji, profesionalni, i pre svega originalni.

 

Ovaj Foto Studio izradjen je od veoma kvalitetnih materijala, tako da ce Vam pomoci u pravljenu profesionalnih fotografija Vasih premium proizvoda. Brzo, lako i jednostavno instalirajte Vas Foto Studio na zeljeno mesto i zapocnite slikanje. Podesite intezitet svetla kako Vama odgovara i zapocnite fotkanje. Budite inovativniji, prepoznatljiviji od drugih, budite profesionalni i zauzmite najvise mesto u svom biznisu.

 

KARAKTERISTIKE:

  • Najnovija verzija Foto Studija pruza Vam mogucnost podesavanja svetla, sa cak tri rezima svetla ( toplo svetlo, hladno svetlo, mesano svetlo ). Podesite osvetljenje kako Vama odgovara, neka Vasa fotografija zaista bude profesionalna.
  • Svetla kutija 40x40x40 je veoma laka i jednostavna za nošenje zahvaljujući sklopivom dizajnu sa torbom za nošenje. Kutiju za fotografije možete sastaviti lako i bez alata.
  • Potrebno Vam je samo par minuta za instalaciju i Vas Mini Foto Studio je vec spreman za koriscenje, pogodan je za fotografisanje kako malih i sitnih proizvoda tako i velikih, glomaznih proizvoda.
  • Prednji otvor omogućava skoro neograničene uglove snimanja i slikanja jedinstveno dizajnirani materijal igra važnu ulogu u omekšavanju svetlosti, tako da doboijate snimak ili fotografiju visokog kvaliteta.
  • Uz USB Vam je potreba bilo koji punjac, LED svetlo ce se upaliti i tada ste konacno spremni za fotografisanje proizvoda.
  • Ovaj jedinstveni Foto Studio dolazi u kompletu sa cetiri pozadine (zelena, bela, crna, plava). Pozadine ce Vam omoguciti da Vase slike proizvoda budu profesionalne, lepe i privlacne velikom broju kupaca.
  • Dimenzije Foto Studija su 40 x 40 x 40cm.
ID Oglasa: #164982184
Informacije

DOBRODOŠLI U INTERNET PRODAVNICU 888!

Za najbržu porudžbinu pozovite 061 4030 888 i poručite željeni artikal odmah!

  • Poručite pozivom ili sms-om na broj 061 4030 888 od 08-17h

  • Nakon 17h poručite slanjem SMS poruke sa podacima na broj 061 4030 888

  • Dostava na željenu adresu u roku i do 24h od momenta poručivanja.

Hvala na poverenju!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.