Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AKASO EK7000 Pro 4K akciona sportska kamera

8.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
111
4
juče
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

AKASO EK7000 Pro 4K akciona kamera sa ekranom osetljivim na dodir EIS vodootporna kamera.   Podvodna kamera na daljinsko upravljanje sa kompletom dodatne opreme za šlemove

 

NADOGRAĐENA Serija AKASO EK7000: AKASO EK7000 Pro akciona kamera isporučuje video zapise od 4K/30fps, 1080P/60fps i fotografije od 20MP koje beleže svaki trenutak sa oštrim detaljima i neuporedivom jasnoćom.

    INTUITIVAN UI DIZAJN: Ultra 2 inča IPS ekran osetljiv na dodir prikazuje sve kristalno jasno i sjajno, lako se menjaju podešavanja, menjaju režimi snimanja, pregled i reprodukcija snimaka.

    ELEKTRONSKA STABILIZACIJA SLIKE: Ugrađena elektronska stabilizacija slike (EIS) daje stabilne i glatke video zapise. AKASO EK7000 Pro sportska kamera obezbeđuje odlično iskustvo u snimanju objekata koji se brzo kreću.

    VODOOTPORNA KAMERA DO 131 FT: Opremljena nadograđenim vodootpornim kućištem, ova podvodna kamera može duboko zaroniti do 131 stopa, spremna da snimi sve detalje vaših avantura. Idealno za vodene sportove kao što su plivanje, surfovanje, ronjenje, snorkeling itd.

    PODESIVI UGAO SNIMKA: Možete podesiti ugao snimka ove akcione kamere u zavisnosti od vaših potreba između super širokog, širokog, srednjeg i uskog. Lakše je pogoditi nekoga sa malim uglom. Sa velikim uglom možete videti više.

Pakovanje je otvoreno da bi se isprobala kamera. Svi delovi nabrojani na pakovanju nalaze se u kutiji.

ID Oglasa: #156900785
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.