slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

AKASO V50 ELITE ultra HD 4KFPS Akciona kamera

12.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
65
6
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja.   Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!       

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.
 

 Nadograđena serija AKASO V50 – AKASO V50 Elite ima napredne mogućnosti snimanja videa za snimanje pri 4K/60fps, 4K/30fps, 2.7K/60fps, 2.7K/30fps, 1080P/120fps i 720P/20fps visokog kvaliteta. sa odličnom jasnoćom i detaljima. Pored svojih video mogućnosti, može da snima i fotografije od 20MP, što osigurava da možete da snimite zapanjujuće slike kao i video zapise.
Upravljanje glasom - Možete da kontrolišete svoju AKASO V50 Elite akcionu kameru bez ruku pomoću glasovnih komandi kao što su „Action Start Video“ i „Action Photo“.
Vrhunska stabilizacija slike - AKASO V50 Elite akciona kamera ima ugrađenu naprednu tehnologiju elektronske stabilizacije slike (EIS) koja predviđa pokrete i ispravlja podrhtavanje kamere, što rezultira neverovatno glatkim snimkom. Ova funkcija omogućava snimanje video zapisa visokog kvaliteta čak i kada se bavite dinamičnim aktivnostima kao što su skijanje, brdski biciklizam ili surfovanje.
Opcioni ugao gledanja – Ova sportska kamera vam nudi opciju da prilagodite ugao gledanja u skladu sa vašim specifičnim potrebama. Pruža tri različita ugla gledanja - široki, srednji i uski - omogućavajući vam da odaberete najbolji ugao za vašu određenu aktivnost ili snimak. Pored toga, ova kamera ima funkciju kalibracije izobličenja koja može poboljšati kvalitet slike minimiziranjem izobličenja.
Vodootporna kamera do 40m - Opremljena poboljšanim vodootpornim kućištem, ova podvodna kamera može duboko zaroniti do 40 metara/131 stopa, spremna da snimi sve detalje vaših avantura. Idealno za vodene sportove kao što su plivanje, surfovanje, ronjenje, snorkeling itd.
ID Oglasa: #161834845
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.