slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AKASO Wi-Fi akciona kamera 4K ultra HD, NOVO

11.660 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
106
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba SWISS
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

4K Ultra HD akciona kamera. Profesionalni 4K 30fps i 2.7K 30fps video sa 20MP fotografijama do 30 kadrova u sekundi za neverovatne fotografije, što je 4 puta veća rezolucija od tradicionalnih HD kamera.

Sportska kamera sa bežičnim daljinskim upravljanjem na zglobu. Sa 2.4G daljinskim upravljačem za ručni zglob, možete da uhvatite svet na potpuno nov način. Kontrolisanje kamere, kadriranje snimaka ili snimanje video zapisa je zgodno. (DALJINSKI NIJE VODOOTPORAN)

Duži vek trajanja baterije. AKASO EK7000 akcijska kamera dolazi sa 2 punjive baterije od 1050mAh. Svaka baterija može da snima do 90 minuta. Nema više brige o vremenu snimanja za ovu akcionu kameru.

Ugrađeni Vi-Fi i HDMI, uređujte i delite svoju akciju za nekoliko minuta. Samo preuzmite aplikaciju (AKASO GO) na svoj telefon ili tablet i povežite se sa ovom akcionom kamerom. Vi-Fi signal se kreće do 10 metara.

Vodootporna kamera od 98 stopa. AKASO EK7000 je dizajniran da izdrži ekstremna okruženja, zajedno sa izdržljivim vodootpornim kućištem. Sa dodacima, transformišite ga za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom. k8
ID Oglasa: #152462408
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.