slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Go Pro 1080P Wifi Akciona Kamera 12Mpx

2.400 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
698
5
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Milos - Sms, Viber, Poziv
Član od 28.11.2017.

Novo neotpakovano fabricko pakovanje!

Odlicna i vrlo kvalitetna zamena mnogo skupljim go pro akcionim kamerama!

Pravi izuzetno kvalitetne i sjajne video snimke, fotografije. Moze se koristiti za snimanje u svim uslovima, u vazduhu, za snimanje pod vodom, za vreme extremnih sportova kao sto su sky-divinga, surffinga, biciklizma, auto-motociklizma. Ova akciona sportska kamera koja je odlicna zamena go pro kamerama ima mogucnost i bezicnog povezivanja na mobilni ili tablet i prenos live snimaka ( wifi domet je 20m )

Wifi opcija vam omogucava upravljanje kamerom bez potrebe da je fizicki uzimate u ruke, biranje u kom modu ce da radi, u kojoj rezoluciji, ukljucivanje i iskljucivanje snimanja, fotografisanja tj. Sve sto mozete i na samoj kameri to radite na telefonu odnosno nemate potrebe da uzimate kameru ( skidate sa kacigie, motora ili slicno )

U pakovanju se dobija mnostvo dodatne opreme kao sto je vodootporno kuciste i drugi dodaci koji sluze da se fiksira kamera na kacigu, motor, biciklu, auto i slicno. Tehnicke karakteristike:  

-Wifi odgovara za Android i Los
-Rezolucija 12mpx
-Video 1080p 30fps
-vodootporna do 30m
-ugao snimanja: 170 stepeni
-baterija 900 mah

ID Oglasa: #113629983
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.