slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

GO Pro Akciona sportska kamera - vodootporna

1.300 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
220
11
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Keve
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

UZ KAMERU IDE I AKCIJA:

 

GoPro akciona vodootporna sportska kamera je izuzetno kvalitetan proizvod koji pruža visokokvalitetne video i fotografije u 4K ultrahd rezoluciji. Ova kamera je savršena za snimanje u svim uslovima, bilo da se koristi u vazduhu ili pod vodom, kao i za snimanje tokom extremnih sportova poput sky-divinga, surffinga, biciklizma ili auto-motociklizma. Kamera je vodootporna do 30 metara, što je odlično za snimanje pod vodom ili u vlažnim uslovima. Ima široki ugao snimanja od 140 stepeni i zoom od 4x, što vam omogućava da snimite širok spektar kadrova. Kamera snima na micro sd karticu, što vam omogućava da lako prebacite snimke na računar ili drugo uređaj za reprodukciju.

 

U pakovanju se dobija mnogo dodatne opreme koja vam omogućava da fiksirate kameru na različite površine, poput kacige, motora, bicikla ili automobila. Ova kamera je odlična zamena za skuplje GoPro kamere i pruža sličnu kvalitetu snimanja po pristupačnijoj ceni.

 

 

KAMERA + NAOČARE SA SLIKE - 2199din

KAMERA + MASKA SA SLIKE - 3799din

SPORT KAMERA - 1399din
SPORT VEĆA kKUTIJA  - 1899din
4K  AKCIONA - 2399din
4K AKC. NOVA - 2599din
SA DALJINCEM - 2899din

 

Specifikacije:

Vodootporna do 30m

Ugao snimanja: 140 stepeni

Zoom: 4x

Snima na: MicroSD

Troskove zamene snosi kupac

ID Oglasa: #156448163
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.