slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

GoPro Hero12 Black akciona kamera

365 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
59
4
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Goran
Član od 20.05.2015.
Svi oglasi

Novo u fabrickom pakovanju

Licno preuzimanje Novi Sad

Dostava Novi Sad Beograd

Garancija jedna godina

  • Video + fotografija visokog dinamičkog opsega: HERO12 Black podiže svoj najbolji kvalitet slike u klasi na viši nivo uz HDR za video zapise (5,3K i 4K) i fotografije. Odličan u okruženjima sa senkama i jakim svetlom, HDR snima suptilne detalje scene koji se obično mogu stopiti u tamu senki ili nestati u svetlim tačkama vašeg snimka. Rezultat je dinamičan snimak sa realističnim bojama i preciznošću.
  • Nevjerovatan kvalitet slike: Sa 5.3K video zapisom koji vam daje 91% veću rezoluciju od 4K i nevjerovatnih 665% više od 1080p, HERO12 Black snima akciju s oštrim detaljima i kinematografskim kvalitetom slike uz High Dynamic Range (HDR) dok također snima fotografije od 27MP . Također možete snimiti zapanjujuće fotografije do 24,7 MP vaših omiljenih snimaka iz vaših videozapisa pomoću GoPro Quik aplikacije.
  • HyperSmooth 6.0 stabilizacija nagrađena Emmy nagradom: HyperSmooth nastavlja da postavlja ljestvicu za suludo glatke snimke i ima hardver za njegovu sigurnosnu kopiju— Emmy za 2021. za stabilizaciju senzora u kameri i softvera. HERO12 Black ga čini još boljim maksimiziranjem HyperSmooth AutoBoost performansi uz veću stabilizaciju, a istovremeno pruža manje isecanja slike. Vozite bicikl, klizajte, skijajte, jurite svoju djecu kroz park ili snimajte fantastične POV snimke kućnih ljubimaca— čak i najdrhtaviji snimci su svilenkasto glatki.
  • Robustan + vodootporan do 33ft (10m): Potpuno vodootporan i čvrst kao i uvijek, HERO12 Black spreman je da uhvati zabavu u svakoj avanturi. Njegova legendarna izdržljivost može izdržati udarce i nastaviti dalje, bilo da kidate kroz blato, snijeg ili vodu (do 33ft/10m). Vodoodbojni poklopac objektiva čak pomaže eliminirati odbljesak sočiva i druge artefakte kako bi vaše fotografije i videozapisi bili još zapanjujući.
  • Šta je uključeno: HERO12 crna, enduro punjiva baterija, zakrivljeni ljepljivi nosač, kopča za montažu + palac vijak, USB-C kabel
ID Oglasa: #165352470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.