slika
slika
slika
1 od 3

INSTA360 GO 3 Standalone camera 64GB white

255 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
129
7
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Insta360 GO 3 je kompaktna kamera koja vam omogućava da zabeležite nezaboravne trenutke u najboljem kvalitetu. Nudi ultraširoke snimke od 2,7K i mnoge zanimljive funkcije koje će začiniti vaš snimak. Action Pod je uključen, koji omogućava daljinsko upravljanje kamerom i lakšu upotrebu. Zahvaljujući IPKS4 zaštiti, možete je bezbedno potopiti u vodu, a njen magnetni dizajn vam omogućava da popravite kameru bilo gde. Uparen sa Action Pod-om, obezbeđuje do 173 minuta rada, a FlovState tehnologija je odgovorna za stabilizaciju.

Snimanje selfija sada će biti još lakše! Paket uključuje Action Pod sa ekranom osetljivim na dodir, koji vam omogućava da kreirate savršenu kompoziciju koristeći prikaz uživo - samo nagnite ekran. Da li ste postavili GO3 kameru na drugu lokaciju dalje od Action Pod-a? Koristite Action Pod za daljinsko upravljanje kamerom, pregled pregleda i snimanje profesionalnih fotografija! Pored toga, Action Pod vam omogućava brz pristup određenim podešavanjima.

GO 3 objedinjuje moćne mogućnosti sportske kamere u kompaktno pakovanje. Uređaj je težak samo 35 g, a zahvaljujući njegovom kompaktnom dizajnu, uvek ga možete poneti sa sobom. Ugrađena memorija od 128 GB pruža dovoljno prostora za čuvanje snimaka. Kamera je, zajedno sa Action Pod-om, vodootporna do nivoa IPKS4, tako da može da izdrži kapi kiše ili prskanje. Da li želite da uhvatite lepotu podvodnog sveta? Izvadite GO 3 kameru iz Action Pod-a i potopite je do 5 metara dubine!

Kreirajte zapanjujuće video zapise iz potpuno nove perspektive! GO3 kamera vam omogućava da snimite udobne ultraširoke 2,7K snimke bez potrebe da je držite u ruci. Zahvaljujući malom, magnetnom dizajnu i praktičnim dodacima, možete lako da pričvrstite kameru bilo gde da biste snimili jedinstvene snimke i zabeležili nezaboravne trenutke iz sopstvene perspektive! Insta360 GO 3 takođe koristi inovativnu tehnologiju nivelisanja kako bi obezbedio da vaš video bude vertikalan u bilo kojoj poziciji snimanja.

Oslobodite svoju kreativnost! Na raspolaganju vam je mnogo zanimljivih režima snimanja kako biste svojim snimcima dali jedinstven stil. Režim SlovMotion vam omogućava da duže snimate trenutke, usporavajući snimak na 120 kadrova u sekundi. Režim TimeShift, s druge strane, omogućava vam da eksperimentišete sa protokom vremena i promenama u prostoru, stvarajući magične efekte ubrzanja. Iskoristite prednosti PureShot HDR funkcije da svojim snimcima dodate neverovatnu dubinu boja. Vaše mogućnosti su skoro beskrajne!

 

Obrada snimaka nikada nije bila tako laka. Nemate vremena da uređujete svoj snimak? Neka veštačka inteligencija to uradi umesto vas! Funkcija automatskog uređivanja pronalazi najzanimljivije trenutke vaših snimaka i uređuje ih u skladu sa ritmom muzike. Pored toga, možete slobodno da izvozite svoje snimke u različitim formatima - kako za kvadratne tako i za široke ekrane.

Korišćenje uređaja neće biti problem za vas. Samo pritisnite dugme na prednjoj strani kamere da biste odmah započeli snimanje - čak i ako je GO 3 isključen. Ali to nije sve! GO 3 takođe podržava glasovnu kontrolu, što znači da možete lako da kontrolišete kameru jednostavnim glasovnim komandama. Ne gubite vreme tražeći prava podešavanja ili dugmad – sada možete da se fokusirate na ono što je najvažnije, a GO 3 će se pobrinuti za ostalo.

 

Insta360 GO 3 ima dva ugrađena mikrofona koji vam omogućavaju da snimite pun spektar ambijentalnih zvukova. Zbog toga će zvuk biti jasan i prirodan. Takođe možete da uparite kameru sa svojim AirPods slušalicama da biste uživali u još boljem kvalitetu zvuka. Ovo je savršeno ako želite da snimate vlogove!

Da li volite snimke visokog kvaliteta? Insta360 GO 3 će definitivno ispuniti vaša očekivanja! Zahvaljujući naprednoj tehnologiji stabilizacije FlovState, vaši snimci će biti glatki i bez vibracija. Trese, trza ili naginje - ništa vam više ne stoji na putu!

Napomena: GO 3 kamera mora biti uparena sa Action Pod-om da bi ispravno funkcionisala. Komplet uključuje samo kameru - bez Action Pod-a i druge dodatne opreme. Kompletan Insta360 GO 3 komplet se prodaje zasebno.

ID Oglasa: #163029316
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.