slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Ion SnapCam Limited Edition Full HD Kamera

1.800 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
235
9
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

Ova ION akciona kamera je super mala kamera koju možete lako nositi u džepu ili zakačiti na odeću. Visok je samo 1,61” (40x40x12mm). Uz ovaj SnapCam LE (ograničeno izdanje), lakše je nego ikada snimiti sva vaša iskustva u trenu. Zahvaljujući maloj veličini, uvek ga možete držati u blizini, tako da ne propustite nijedan važan trenutak.

Full HD kvalitet i 30 kadrova u sekundi
Snimajte svoje radnje u Full HD kvaliteti filma ili snimite fotografije u kvalitetu od 8 megapiksela. SnapCam LE snima pri 30 fps u Full HD rezoluciji 1080p kako bi uhvatio posebne trenutke sa odličnom oštrinom i jasnoćom koji izgledaju sjajno na različitim ekranima. Osim videa, možete snimati i fotografije sa SnapCam LE. Pravljenje savršenog snimka je jednostavno zahvaljujući režimu rafalnog snimanja koji snima 30 kadrova u jednoj sekundi, tako da možete odabrati svoj omiljeni.

Loop snimanja i zaštita od prskanja
Loop snimanja sa automatskim prenosom čine ga idealnim za snimanje svakodnevne zabave, od druženja sa prijateljima u parku do epske vožnje brdskim biciklom. SnapCam LE je takođe otporan na prskanje, tako da ne morate da brinete da će vas kiša uhvatiti!

Opremljen Wi-Fi i Bluetooth
Ne morate čekati dok se ne vratite na računar da biste pogledali svoje snimke - SnapCam LE ima ugrađene WiFi i Bluetooth za povezivanje sa vašim pametnim uređajem. Omogućava vam da otpremite i trenutno delite fotografije i video zapise, promenite podesavanja, vidite šta se snima uz prnos uživo i kontrolisite ga na daljinu. ION Snapcam LE dolazi sa magnetnom kopčom tako da možete lako koristiti akcionu kameru kao kameru za telo tako što ćete je pričvrstiti na odeću.

Specifikacije
Marka: iOn
Tip: SnapCam LE
Snimanje i fotografisanje bez upotrebe ruku
Snimajte svoje radnje u Full HD-u
Snimajte fotografije u kvalitetu od 8 megapiksela
Rezolucija: 1920×1080 (Full HD 1080p)
Ugao gledanja sočiva od 120°
Opremljen Wi-Fi i bluetoothom
Otporan na prskanje
Pričvrstite na odeću ili torbu
Uključen SnapLE klip
Mala kompaktna veličina (40x40x12mm)
Teži samo 28 grama
Lako delite snimke putem ION aplikacije
Boja crna

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-965-70-67

Nikola

Sifra: A24

ID Oglasa: #135387097
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.