slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SPORTSKA 4K HD WiFi kamera/ akciona HD WiFi kamera

2.990 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
355
16
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
4K / 16MP sa daljinskim upravljačem.  4K / 30fps video i 16MP fotografije su jasnije i realističnije od 1080P 12MP.  
Kontrolisanje kamere, kadriranje snimaka ili snimanje video zapisa je zgodno.
Ugrađeni pametni žiroskop i elektronska stabilizacija slike čine video glatkim čak i u pokretu, u vožnji bicikla ili parkuru, ova kamera je neophodna za sportske entuzijaste.  
U ponudi su dva modela .
Cene su od 2990din do 3490din.
● Zaštitite svoju kameru u vodi ili van nje. Ova vodootporna akciona kamera je dizajnirana da izdrži ekstremne uslove. Vrhunski izdržljivo vodonepropusno kućište, zaštitiće vašu kameru u vodi do 30 metara dubine.  
● Ugrađeni Wi-Fi i HDMI/USB video izlaz Preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet da biste preuzeli potpunu kontrolu 4K kamere preko Wi-Fi veze. Uredite video i odmah podelite fotografiju na društvenim mrežama. HDMI i USB video izlaz vam omogućavaju da uživate u video snimcima na velikom ekranu na TV-u/kompjuteru/projektorima
● Dug životni vek baterije Do 200 min
uta snimanja ( punjiva litijumska baterija)
● Dodatna opremaLako se pričvršćuje na kacige, bicikl, daske za surfovanje, kaiš, traku za ruku i druge predmete sa puno dodataka.
ID Oglasa: #134079638
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.