slika
1 od 1

SMALLRIG 3474C CT-20 aluminum alloy stand

110 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
94
7
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

 

Aluminijumski stativ se lako može pretvoriti u monopod ili štap za hodanje, dobar pratilac za planinarenje ili putovanja. A centralna šipka se može preokrenuti kako bi se omogućilo snimanje pod niskim uglom i makro fotografije. Noge stubova sa 4 sekcije sa 3 reze za brzo otpuštanje omogućavaju podešavanje radne visine od 18,5" do 78,7" u sekundi. 19. preklopna veličina od 6" je laka za nošenje bilo gde za fotografisanje na otvorenom.

U poređenju sa loptastim glavama prečnika manjim od 36 mm (kao što su 28 mm, 22 mm), glave od 36 mm pružaju bolju stabilnost. Specijalno dizajnirana metalna loptasta glava od 36 mm može da se rotira za 360° , tako da možete da snimate fotografije pod bilo kojim uglom horizontalno i vertikalno. Kuglasta glava stativa se može ukloniti, zahvaljujući dizajnu zavrtnja sa dvostrukom glavom na vrhu stativa, panoramski stativ je kompatibilan sa kugličnom glavom ili tečnom glavom sa 1/4"-20 i rupama sa navojem.

DSLR stativ nudi visok nivo stabilnosti korišćenjem visokog kvaliteta legure magnezijuma aluminijuma. Može da izdrži opterećenje do 15 kg (33 lbs). Možete da se usredsredite na svoju kompoziciju i pripremite se za snimanje fotografija ili video zapisa bez brige da će vam se ruke tresti. Stativ je težak 3,46 funti, a lagani stativ dolazi sa torbom za nošenje tako da možete lako da ponesete stativ sa sobom gde god želite.

Sadržaj paketa
- 1k postolje
- 1k držač za pametni telefon
- 1k torba za nošenje
- 3k imbus ključ
- 1k priručnik
- 3k nožni vijak od nerđajućeg čelika
- 2k ploča za brzo otpuštanje

ID Oglasa: #149739406
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.