slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Softbox Kontinualno Dnevno Svetlo Foto Video Studio 2100W

225 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
243
5
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

JEDINSTVEN SET SOFTBOX KONTINUALNE FLUO RASVETE - SAVRSEN IZBOR ZA VAS FOTO STUDIO 

Zelite da opremite Vas studio za fotografisanje i video produkciju? Bez dileme, ovo je pravi izbor za Vas. Set koji pruza neverovatne mogucnosti, kako amaterima i pocetnicima tako i pravim profesionalcima, koji uzivaju u svom poslu. Visoko kvalitetni materijali prilikom izrade, jeste ono sto ovaj set izdvaja od drgih kineskih replika i nekvalitetnih kompleta rasvete.

To je najbolji izbor za entuzijaste fotografije, početnike, TikTok i YouTube influensere, i profesionalne fotografe. Savršeno za portrete, snimanje objekata i video zapisa itd. Ukoliko zelite da opremite Vas foto studio onda je ovo pravi izbor za Vas, visoko kvalitetan set kontinualne rasvete, pomocice Vam da Vase fotografije izgledaju profesionalno, jedinstveno, i pre svega originalno. Budite drugaciji od ostalih, budi originalni i svoji. Ukoliko zelite da slike Vaseg brenda budu profesionalne, onda je ovo pravi izbor za Vas. Budite prepoznatljiviji, inovativniji i bolji id drugih, jednostavno budite No.1 u svom poslu.

Softbok pomaže u stvaranju ravnomerne i difuzne svetlosti, omekšavajući svetlosni tok i uklanjajući senke da biste snimili savršene snimke. Lako i jednostavno instalirajte svoj komplet rasvete na zeljeno mesto i zapocnite slikanje ili snimanje.  Nas jedinstveni i veoma kvalitetan komplet rasvete je lagan i veoma  lak za nosenje, montiranje i demontiranje. Dolazi sa torbom za skladistenje, koja ce Vam pomoci da Vas komplet bude uz Vas u svakom momentu, lako je prenosiv bilo da radite u studiju ili na terenu.

Nasa keramicka sijalica od 135W, moze da izdrzi visoke temperature, ima dug radni vek i štedi 80% energije. Ono sto ce ovaj komplet rasvete izdvojiti od jeftinih, kineskih kompleta, jeste sto je izradjen od visoko kvalitetnih materijala, pa samim nacinom izrade pruza duzi vek trajanja. Temperatura boje od 5500K je bliska dnevnoj svetlosti, sto maksimizira Vas originalni sarm.  U paketu se dobijaju tri sijalice od po 135W, koje u praksi pruzaju jacinu osvetljenja do cak neverovatnih 2100W.

Ovaj set poseduje tri stativa visine od 68cm do 200cm, i jedan Boom stativ koji je visine 77cm - 140cm. Stativi su izradjeni od visoko kvalitetnih materijala, legure aluminijuma, sto pruza ovom rasvetnom telu veliku stabilnost, cvrstinu i sigurnost. Lako i jednostavno, u samo par koraka, bez mnogo truda sklopicete Vas set rasvete, i odmah mozete poceti Vas hobi ili posao. Lagan i fleksibilan set ce Vam omuguciti laku prenosivost, tako da cete ovaj set moci da koristite kako u studiu tako ina otvorenom.


★ KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

  • Ovaj komplet sadrzi apsolutno sve sto vam je potrebno za idealno foto/video snimanje.
  • Izradjen od kvalitetnih materijala, nije jeftina kineska replika.
  • Ovo je dugodisnje resenje za Vas foto video studio.
  • Radni vek sijalica je preko 10.000 radnih sati.
  • Idealan je za slikanje kako ljudi, tako i predmeta raznih namena i vrsti.
  • Izvor svetla ima temperaturu boje od 5500 kelvina.
  • Stativi su veoma stabilni i nece se klatiti ni na visini od 200cm.
  • Softbox-evi su od jakog materijala, tako da nece doci do topljenja i slicno.
  • Rasklopiv je, tako da ga mozete lako premestati sa jednog mesta na drugo.


★ SPECIFIKACIJA PROIZVODA:

  • 3 x Stativ podesiv po visini od 68-200 cm, vrlo lagan i prenosiv.
  • 1 X Boom stativ koji omogucava ukupnu visinu do 310cm(sam boom stativ visine je 77cm - 140cm)
  • 3 x Sijalica od 135 FLUO WAT sto u praksi stvara realnu snagu od cak 2100W.
  • 3 x SoftBox dimenzija 50x70cm, izradjen od kvalitetnog materijala.
  • 3 x Fasung na koji staje po 1 sijalica sa prekidacima za aktivaciju svetla.
  • Duzina strujnog kabla 260cm
  • 1 x vrecica odnosno teg za boom softbox (koji mozete puniti po svojoj zelji npr. mali tegovi, flase vode, pesak itd. )




ID Oglasa: #132733578
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.