slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Teleskopski stativ za savršene fotografije i snimke

3.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
142
1
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Teleskopski stativ je vaš verni saveznik za postizanje profesionalnih rezultata u svetu fotografije i videografije. Ovaj visoko prilagodljivi i izdržljivi stativ dizajniran je sa fokusom na stabilnost, preciznost i jednostavnu upotrebu, pružajući vam sve što vam je potrebno da uhvatite trenutke sa savršenom jasnoćom i kompozicijom.

Stativ se lako teleskopski produžuje i skraćuje, omogućavajući vam da postignete idealnu visinu za različite kadrove, bilo da je reč o niskim snimcima ili visokim pejzažima.

Opremljen čvrstim nogama i stabilnom bazom, ovaj stativ pruža izvanrednu stabilnost čak i na neravnom terenu. To vam omogućava da izbegnete zamućenost slike uzrokovanu drhtanjem aparata tokom snimanja.

Glava stativa omogućava lako pomeranje i zakretanje vaše kamere, pružajući vam mogućnost da kreirate raznovrsne uglove snimanja i kompozicije.

Stativ je dizajniran sa naglaskom na brzu montažu i demontažu, čime štedi vaše vreme i omogućava vam da se fokusirate na snimanje.
Teleskopski stativ je kompaktan i lagan, što ga čini lako prenosivim i savršenim za fotografisanje ili snimanje u pokretu.

Stativ je kompatibilan sa širokim spektrom fotoaparata, pametnih telefona i kamera, pružajući vam višenamenski alat za vaše kreativne projekte.

Nezavisno da li ste profesionalni fotograf, vloger ili amater koji voli da beleži trenutke, teleskopski stativ će vam pomoći da podignete kvalitet vaših fotografija i snimaka na viši nivo. Sa ovim stativom, imaćete slobodu da eksperimentišete sa različitim tehnikama snimanja i da uhvatite svaki detalj sa preciznošću i estetskom lepotom.

  • Karakteristike:  

    • Teleskopski stativ za savršene fotografije
    • Dimenzije: Maksimalna visina 2,1m
    • Prenosivo i sklopivo
    • Idealno za pravljenje profesionalnih snimaka i fotografija
    • Univerzalno, za telefone, kamere, tablete
    • Fleksibilno
    • Stabilno
    • Držač za telefon nije uključen u ponudu
ID Oglasa: #155602179
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.