Foto oprema, mobilni, zamena !

Beograd

Član od: 25.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hteo sam da kupim ovaj aparat, međutim, sačekao me je odgovor: 'Pozdrav. Taj je prodat. Imam jos dosta razlicitih fotoaparata u mojim oglasima na KP izlogu. A ima i jos dosta robe koje nisam stigao da stavim u oglase. Ako vas zanima pogledajte oglase na linku ispod ili me pozovite na telefon 066/9520-266 Vlada. http: //pcfotoas. kpizlog. rs/ ' Pošto se korisnik još uvek služi ovakvim 'trikovima' da privuče mušterije, a KP je ovakav čin ocenio kao 'navlačenje' i sugerisao da ostavim negativnu ocenu, mirne savesti to i radim.
Sta reci kada vam neko sa kim niste ni trgovali, posle vise od mesec dana od kontakta da negativnu ocenu?! Konkretno ja imam preko 300 pozitivnih ocena i skoro deset godina sam na KP i pojavi se neki anonimus, posalje vam poruku vi mu odgovorite a on vam posle mesec dana da negativnu ocenu i ako uopste niste imali kupoprodaju. Tako isto moze vama da posalje poruku bilo ko makar otvorio lazni profil pre dva dana. I ako mu samo odgovorite na poruku a uopste ne dodje do kupoprodaje ta osoba moze da vam da negativnu ocenu odmah ili posle mesec dana ili 2 godine! To je potpuno nelogicno i lose reseno sto sam i pisao kupujem prodajem podrsci. Tako bilo ko moze da vam unisti profil sa laznim negativnim ocenama. Zato pazite sa kime se dopisujete i dobro razmislite pre nego sto uopste odgovorite na poruku, bar dok kupujem prodajem sajt ne resi taj problem. A inace sujeta je cudo, i clanovi koji kao ovaj daju negativne ocene su jako hrabri skriveni iza monitora i tastature.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni je, nakon sto sam ga pitao da li su slusalice original odgovorio da jesu. Slusalice sam kupio i kada su stigle nisam odmah primetio da su kopija, jer nisam znao koja je razlika izmedju kopije i originala. Saznao sam da je kopija tek kada je brat doneo iste takve originalne slusalice, nakon cega sam prodavcu poslao poruku i obavestio ga o tome. On je odgovorio da ne zna da li su original ili ne, a pre kupovine je tvrdio da jesu. Ovakve kopije nove se prodaju za 2500 dinara, a ja sam njemu polovne platio 3400.
Sta reci kada vam na 253 pozitivne ocene, clan bez i jedne jedine ocene da negativnu ocenu. Mesec dana posle kupovine kupac se javlja sa nebuloznom pricom i pritom i cak vredja u porukama preko KP-a. Jako hrabra osoba iza tastature i monitora ocigledno. Naravno svako normalan i iole pristojan bi pozvao telefonom i ako postoji neki problem resio bi se. U svakom slucaju izbegavajte ovog clana, dace vam negativnu ocenu ako mu samo i odgovorite na poruku bez razloga kao sto je i meni uradio.

Foto-aparati i kamere > Kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obratite paznju na ovog clana. Poslao je kameru i punjac, lepo upakovanu ali sa neispravnim mikrofonom. Odmah sam mu reklamirao ali je on sve vreme krivio pakovanke i transport. Kada sam mu rekao da ne moze biti to jer je kamera bila dobro upakovana, i predlozio da mi ili vrati novac ili popravi kameru, clan je rekao da sam preterao i sta sam hreo za 5000 din ako to isto kosta 20000 din? !? Bezobrazan i drzak. Preporuka da se izbegava saradnja sa njim. Administratori sve mogu proveriti u komunikaciji preko poruka. Sramota!
I nakorektiniji clan KP-a je bio u ovakvoj situaciji sigurno. Posle skoro 200 pozitivnih ocena bez ijedne negativne naidje na nekog ko je nerazuman i ko iz ciste sujete daje negativne ocene. Konkretno, kupac je dobio kameru koja kosta 20.000 dinara za 5.000 dinara. I nije hteo da prihvati da transport brzom postom ide na rizik kupca iako se i sam bavi trgovinom i to dobro zna. Elem klasican primer nerazumnosti i nekorektnosti ovog clana. A za "Bezobrazan i drzak" kako me je nazvao doticni gospodin zamolio bih administratore da ga kazne zbog uvreda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.