franja

Pančevo

Član od: 08.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zovem lika na tel. , on me poziva u svoju kucu i izigrava postenje i iskrenost. Telefon stvarno lepo izgleda fizicki, bila mi je sumnjiva kamera dok smo sedeli kod njega ali me je on uveravao da je sve ok. Kamera je ustvari do bola mutna i ne radi autofokus(posle mi je tek bilo jasno zasto smo sedeli u polu mraku kod njega). A na sve to tek kada sam dosao kuci skapirao sam da je telefon rutovan i da ne moze da se apdetuje + mi je uvalio kutiju od totalno drugog samsungovog modela telefona. Javio sam mu se i dao mu predlog da mi vrati novac a ja njemu telefon koji je on naravno odbio. E u to ime od mene za gospodina "postenjacinu" jedna negativna ! !! P. S. Ovo je prva negativna ocena da sam ikome dao.
covek rekao da se bavi sa telefonima ja sam dao coveku telefon i gledao je gledao i gledao nije mogi da mu nadje manu nikako i cenkao se sa mnom njegova stvar sto ne zna u telefone telefon je ispravan staklo na kameri je bio izgrebano i on je to video i samo reko i prihvatio autofokus radi i to pokazao sam mu 3 puta oko fokusa kako i sta on i dalje ne zna samsung sta je iphone i samsung nije ista marka i drugaciji kvalitet pozdravv....

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao mi je telefon na kom ne radi mreza, plus s dao svoj iphone 6 plus i jos doplatio. Navodno. njegova prica kako mu je neko izbrisao neki fajl iz telefona. A kad sam. odneo u servis, na. telefonu mreza uopste. nije. radila i to duze vreme. a popravka ce me. kostati 60e a rekao je da tel 100% ispravan.
Desavas e probelm smo resili molim da mi se ukloni ocena!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.