G.O - 0637294982 - G.O

Beograd

Član od: 15.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu, ali s obzirom na sve, mislim da je više nego opravdano. Memorija je stigla sa pogrešnom sertifikacijom, umesto 2400, što je i stajalo na nalepnici, u pitanju je 2133, provereno direktno čitanjem informacija iz samog rama i xmp profila iz BIOS-a. Prodavac mi je rekao da dobavljač kaže da je to nemoguće, što je glupa konstatacija, jednostavno, neko je u fabrici zalepio pogrešne nalepnice i tako pogrešno spakovao. Prodavac prihvatio reklamaciju, vratio 90% para, memorija predata 30.04. i od tada njegov dobavljač ne može da je istestira. Na žalost, ja memoriju nisam kupio od dobavljača, već od prodavca i mislim da sam dovoljno čekao da mi se ovo reši, a prodavac neka to reši sa dobavljačem i snosi rizik posla kojim se bavi. Upozorio sam ga na negativnu preko Vibera, video, ne odgovara. Od 1.750 dinara sam se oprostio, a memorija mi više ne treba, kupiću na drugom mestu. Ovo je upozorenje ostalima šta može da im se desi ako kupuju od ovog prodavca.
Da odgovorim na ovo vase "upozorenje ostalima " iako nisam planirao. Cisto zbog postupka za lazno ocenjivanje. Napravili ste mi materijalnu stetu. Dovodite druge u zabludi. Podsticete druge na razno razne neosnovane ideje. Opis iz oglasa jeste tacan. Kada ste se javili i rekli mi sta se desava rekao sam vam da je to nemoguce. Pokazali ste jedno veliko neznanje ali i pored toga sam uvazio reklamaciju i poslao u servis istu na ispitivanje da bi dobio napismeno od servisa ( ne od dobavljaca, jer to sam ja ) da gresite. Komunikacija jedino moze bolje ukoliko vas udomim u svoju kucu. Doduse, ni za moje ukucane nisam 24h dostupan pa ni za ostale sa sajta KP. O tome da li je ispostovan dogovor ... e to je tek prica. Ocenite negativno, blokirate i pobegnete od dogovoreng da cete cekati odgovor ovlascenog servisa. Ni u jednom trenutku nisam napisao niti rekao da ce reklamacija biti resana prve nedelje. Jednom sam vam spomenuo da je reklamacioni period 30 radnih dana. Sad racunajte. Reklamirali ste 29.03, ja sam memoriju preuzeo 30.03 ( ne 30.04 !!! ) a ocenu dali 25.04 ... nadam se da cete tacno izracunati !? Novci ... spustili ste cenu te istu dobili sa popustom. Kada sam vas pitao kako cemo resiti situaciju vi ste odgovorili da hocete novce nazad sto je odmah ukazivalo na to da necete se drzati dogovorenog. Od 10.750 dinara vratio sam vam 9.000 dinara a na obostrani dogovor ostalo je 1.750 din kao zalog da cete uzeti memoriju ukoliko je na 2400 MHz. Memorija jeste na 2400MHz ... i sta cemo sad ? Pored svega ovoga sutra dan zove me potencijalni kupac i trazi Mushkinovu memoriju na 2133MHz ali upola cene nego sto je u oglasu jer takvu imam na stanju ???!!! Sto se mene tice ispostovao sam vas maksimalno kao kupca. Zauzvrat dobio sam negativnu, blokadu, napravljenu stetu. Znate kako kazu, sve se vraca pa se nadam da ce KP tim reagovati na ovu ocenu i resiti ovu situaciju. A ako i ne rese bicete dobar primer kupca koga treba izbegavati i blokirati za svaku buducu saradnju.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio u januaru 32 inca model za 400eur koji je u maju krenuo da otkazuje. Pokusao sam vise puta da kontaktiram prodavca ali ne odgovara ni na poruke ni na poziv. Neozbiljno i neodgovorno.
- Komunikacija protekla dobro: Ne Kad neko napise " Na godisnji odmor " na svom KP nalogu i/ili vidi se da nije aktivan ... sta reci ? Sve sto sam pronasao jeste jedan poziv i jedna poruka na KP ! - Ispoštovan dogovor: Ne Citat iz vase poruke "Znam da si mi rekao da je muka sa garancijom" . Detaljno sam objasnio zasto je sa ovim monitorom tako i kako mogu da pokusam da pomognem u slucaju nuzde. I pored detalja koje sam izgovorio, i vi pristali na to posle skoro dve nedelje dogovaranja i mrcvaljenja ... ipak bi pokusao da pomognem da ste bili strpljivi. Posle ovakve ocene ... Neka vama bude na cast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.