Gabor

Subotica

Član od: 02.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Agregati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovorna osoba za saradnju. Rekla mi je da posaljem kacigu, poslato, onda mi je javila da je imala neocekivane troskove i da ce je podici za par dana. Posle par dana mi je rekla da posta ne radi da ce podici za jos par dana. Naravno da nije, kaciga se vratila i ja sam platio polovinu cene za koju sam mislio da cu je prodati. Ne predlazem saradnju sa ovakvim ljudima ili trazite pare unapred. Posto vidim da imaju i oglase gde traze pozajmice dobro razmislite da li da date pare ovakvim ljudima.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa covekom oko svega relativno dobro, medjutim njegova zena me zove sutra ujutro i trazi jos neke zvucnike da ja njima posaljem koje niko nije ni spomenuo u prici, Odustajem od svega jer mi je sve to sumnjivo, ali covek me ubedjuje da je sve ok i opet se dogovaramo. Kaze ide u postu da posalje. Ok. Dan posle uredjaja ni u prici, ne stize. Ja ga pitam da li ga je poslao, kad opet zena njegova: "prodat je u Suboticu" Strasno. Saradnja sa ovim clanom je cisto gubljenje vremena. Naravno imam prepisku celu. Koga interesuje, poslacu mi e-mail. Svakakvih ljudi danas! VELIKA NEGATIVNA
Kako te nije sramota da lazes pred svima?Nije ti niko rekao da ce da salje bilo je o tome price i da ces da dodjes licno pa si odustao.I tvoj uslov koji ni u crtanim filmovima ne postoji je bio da ti posaljemo liniju u vrednosti od 10000 dinara sa otkupom od 2500 dinara da je ti probas a mi da se molimo dali ces nam poslati JVC Radio to je po tebi u redu? Ista pokupis liniju od 10000 i kazes dovidenja drugi dan.Pa nismo mi budale.Ali uostalom slanje je bilo spomenuto ali NIKO TI NIJE REKAO DA JE POSLAO LINIJU.Akoga interesuje i ja cu poslati prepisku i sa KP i sa Vibera.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.