gabrijel.Gabi

Vršac

Član od: 27.08.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je moje najgore iskustvo na kp do sada! Prodavac je tvrdio da bicikl ima samo sitne ogrebotine po ramu, da je sve savrseno, testirano i ispravno, a kada je bicikl stigao ispostavilo se da postoji i ulubljenje na donjoj sipci rama koje nije nikada pomenuo, kao i da je neka ostecenja farbe pokusao da "zamaze" sam da se ne vide. Pored toga, oba tocka su bila kriva i morala da se centriraju (pri cemu prednji i nije ispravljen skroz jer je udaren), a sediste ima pad na desnu stranu i moracu da ga promenim jer smeta pri voznji. Prodavac je nakon sto sam mu prosledio sve slike i snimke problema okrivio kurirsku sluzbu, i nije hteo da prihvati bicikl nazad i vrati novac, iako sam mu potvrdio da je bicikl u kombiju bio fiksiran na zid i bez kontakta sa bilo cime sto bi moglo da ga osteti. Kada sam mu rekao da bicikla nije u stanju kako je opisana i da ne zelim da je zadrzim (vec da mu je vratim), rekao mi je da ne moram da je zadrzim nego da je prodam. .. Cak i kada sam mu na slici koju mi je ranije slao zumirao i obelezio ovo ulubljenje koje je postojalo i pre slanja (na slici na viberu je slabo vidljivo kada ne znate da ulubljenje postoji na tom mesu pa je meni promaklo, ali nema sanse da prodavac ovo uzivo nije primetio), odbio je da prizna krivicu. Blokirao me je na ovom sajtu, a na poruke na viberu dugo nije odgovarao iako sam pokusavao da ga kontaktiram svakodnevno. Na kraju mi je rekao da ce mi uplatiti 2000din za centriranje tockova, to je jedino i uradio, mada sam ga podsecao i cekao jos nedelju dana nakon dana kada je rekao da ce uplatiti. Moram pomenuti da mi u ovoj situaciji ni kupujem-prodajem nije pomogao ni da vratim bicikl, ni povratim novac, niti su blokirali prodavca, iako sam prijavio i poslao jasne dokaze u vidu slika stanja bicikla i poruka prodavca.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzasno losa saradnja, bicikl ne odgovara opisu, prefarban je nekim losim sprejom i naknadno zalepljene nalepnice, nije cak ni spremljena za farbanje, vide se risevi i neravnine na sve strane. U oglasu je pisalo da je bicikla bukvalno kao nova i to me je uveravao i prodavac licno. Da ne spominjem da sam biciklu nosio na servis i da je serviser nasao niz negativnih stravi koje treba otkloniti. Kada sam nakon dostave bicikle stupio u kontakt sa prodavcem koji je nauljio i namackao biciklu za prodaju, dostavio sam mu fotografije i najavio sam mu tuzbu za internet prevaru, pre svega zbog loseg estetskog stanja i bicikle koja ne odgovara onoj iz opisanog oglasa. Na sve moje pozive i poruke komentar prodavca je bio, kazi sta ti kazes da cujem, napominjem da mi se sve redje javljao i odgovarao na poruke. Tek kada sam mu rekao da sam advokat po profesijii, pristao je da mi uplati na post net neku sumu novca, i na kraju, posle nekoliko dana i na moje svakodnevno insistiranje, uplacuje mi 1900 dinara, to je manje od onoga sto smo dogovorili! Dodajem da zbog administratora, kao i zbog drugih clanova cuvam sve prepiske sa ovim clanom!

Bicikli > Mountainbike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Spustim ti Cenu sa 170 na 150 da bi mi ti napisao 150x17. ..15.500, ja ti Kazem niste dobro izracunali ti mi Kazes 15500 okruglo, ja ti pisem 17.550 je 150eu ti mi odgovaras ok Kako ti Kazes. Pitas me da ti zakazes posiljku jer ti je navodno jeftinije nesto imas neki ugovor sa beksom, ja pristajem. Kurir dolazi drugi dan da uzme biciklu Ali nema potvrdu kod sebe, ja my Kazem u redu samo mi javi koja je otkupna cena stavljena. .. Kada je stigao u magacin javlja mi da je stavljena 15.500, ja my odgovaram da ne salje biciklo dok se ne promeni otkupna cena. Vi na to odgovarate da je njihova greska nzm samo Kako da progrese bas da stave 15.500. Danas je drugi dan kako mi stoji biciklo u magacinu jer ste vi zakazali posiljku. .. Juce vas zovem tri puta da promenite Cenu vi kazete rekli su javice mi-javice? ?. .pa vas nema do popodne da odgovorite, opet vas zovem da ih zovete da otkazete posiljku da ja zakazem posiljku vi kazete zvacete ih sutra. Za svoju biciklu treba ja vas da zovem 5 puta vi na poruku ne umete da odgovorite. .4ti dan je Danas od Kako je zakazana posiljka. .sad Moram jos da placam nekog da mi dotera biciklo iz magacina. Razumem da vi preprodajete bicikle Ali ovo je sramota jer ocigledno nije vam prosla fora da uzmete za 130e biciklo I zbog toga necete dva dana niti da otkazete posiljku niti da promenite Cenu. Svo dopisivanje imam na kp I na tel sa vama mogu svakome da posaljem da se uveri. Ogromna negativna sramota
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.