Gagi

Aleksinac

Član od: 13.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan salje poruku: "moze jedan skrol da mi posaljete, kako god vama odgovara moze i preporuceno pismo, a da ja vama posaljem novac ili moze i postexpres" I ja posaljem skrol tockic, logicno. U opisu oglasa se prodaju: skrol tockic, skrol klik mikroprekidac i skrol enkoder. Svako kad pomene skrol mislice na skrol tockic, zar ne? Ako se misli da nesto drugo to mora i da se naglasi jer Milan Tarot ne radi za mene da sanjamo da je narucen deo za skrol (enkoder) a ne sam skrol, i onda se svaljuje krivica na mene i jos moram da snosim troskove duple postarine zbog neozbiljnog clana. Godinama sam tolerisao tudje gluposti i nisam kucao negativne, ne bih ni sad da je clan rekao hajde da resimo problem, ali da me neko jos ubedjuje da je moja greska, to vec prevazilazi bezobrazluk.
clan je svoje voljno poslao paket sa 2 dana zakasnjenja,paket koji je unapred placen 250din + 90 da posalje kao pismo koliko je kostao pomenuti deo za koji on tvrdi da nezna koji je, poslao je pogresni deo u vrednosti od 750din postexpresom, i jos se pravi pametan, paket nisam preuzo zato sto nisam to porucio i nisam to platio, cim je zaznao da je napravio gresku odma je dao negativnu ocenu da onemoguci da istu ja prosledim njemu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.