Gajo

Kraljevo

Član od: 02.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pd prodavca sam porucio farmerke . Uredno ih je poslao i sve je to ok na slikama sve full i lepo. Kada su stigle sta je farmerka je katasrofalno . Na prvu moju probu puklo je dugme broj naznacen u opisu 33 je ok tako i na njima pise ali od silnih pranja kuvanja one su se em stanjile em suzile . Takodje su bile prisutne jos neka ostecenja koje prodavac nije naveo. Na moj poziv culismo se poslao sam mu slike od moji farmerki br 33 i pokazao mu sta je br 33 i da su mi njehove farmerke male i jako ostecenje. Znaci ne mogu da nosim . Zamolio sam ga da o mom trosku vratimo nije pristao . Upozorio sam ga na negativnu ocenu rekao mi je pisi bas me briga ja prpdajem godinama farmerke. E super stim jos bolje znas sta si prodao jedne farmerke za bacanje unistene i sa srecom potrosio novac koji nije bitan . Bitno je biti covek! !
Netačni navodi kupca su u suprotnosti sa porukama koje smo razmenili na viberu i fotografijama gde se jasno vidi da je kupac pokidao dugme,otkinuo znak barse,uz neverovatnu tvrdnju da je drugačiji broj 33 od nekakvog mog broja 33,da su farmerice stari model..iako je u oglasu postavljeno 15 slika ...jedino što je tačno u tim tvrdnjama da kupac zbog stomaka nije mogao da zakopča farmerice..dugme se usled napora pokidali. Tako pokidane i oštećene farmerice kupac je hteo da vrati o mom trošku...i to BiH učinio da nije počeo da preti i vređa.to me je uvredilo ..tako sam posle više godina zaradio svoju prvu negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.