Galaxy

Kragujevac

Član od: 24.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog kupca iz sledecih razloga: a) U oglasu je pisalo samsung galaxy S4 NOV, telefon nije nov, sto se vidi po samom izgledu, i po radnim satima. b) Bateriju je zapakovao u foliju, a baterija je pre svega neorginalna, sto sam primetio skidanjem folije sa nje voltaza joj je nikakva, i telefon potrosi 20% za sat vremena u "idle" stanju. c) Punjac je takodje kineski, sto se vidi po kvalitetu stampe, po tome da jedva ima 1A, i puni 5 sati. Punjac beli, a kabal crni. d) Nakon sto sam kupio originalni punjac i bateriju telefon napuni bateriju za ~1h, 1.5h, i drzi bateriju dan, dva. Ne prazni u "idle-u" i tako dalje. Ovo je klasican nas, srpski prodavac, misli da je pametan i da ce lako "pravariti" u njegovim ocima "neznalice". Covek mora biti slep i glup da ne vidi da nije nov telefon, ima tragove koriscenja, baterija ocajna, punjac neorginalan, sva sreca pa telefon jeste. Meni je njegov opis i ono sto sam dobio vredjalo inteligenciju. Sto je najgore, kada sam mu sve napisao, odgovorio je "To ok, u redu" kao da prihvata sve to lazno sto je napisao (ali nije to neki problem : D ), i kada sam ga pitao pitao ga kako da resimo ovo na najbolji nacin, nije se javljao, ignorisao je svaku komunikaciju (a pise da je procitao poruku na KP-u). Moj predlog je da se ovakvim ljudima uradi lekarski pregled pre nego ih neko "pusti" na kupujem prodajem.
Kupac sa mnogo nepoverenja osam dana je proveravo telefon da li je original (nosio u servis, verovatno su mu tamo otvarali telefon) e kada je to utvrdio konstatovao je da mu baterija ne traje dva dana već jedan dan i da je to po njemu mana, a i punjač mu puni duže. Znači sve mu ispravno ali on traži dlaku u jajetu. I sve to konstatuje posle devet dana. Sve dobio perfektno i idealno ali takvi su kupci što misle da sve znaju. Član je dobar za izbegavanje !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.