Gale kp

Vranje

Član od: 23.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neozbiljno. 10 dana me laze i zavlaci. Na kraju nije ni poslao telefon. Sad vidim da je oglas obrisan. NIKAKO ne trgujte sa ovim covekom.
Covek me je zvao i jasno sam mu rekao da vozim svakog dana od 06:00 do 18h i da nemam vremena, nisam stigao da posaljem Nije prevaren nista, da je dobio paket i da telefon nije u redu pa da razumem da oceni negativno Admin team ne razumem ovu negativnu ocenu!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi telefon Samsung A70 koji gubi mrezu a svakog dana mi dosadjuje pocevsu od orvog dana da ga idmah ocenim. Prvo je trazio 150evra da bi mu na kraju spustio na 100evra. Rekao je da je telefon potpuno ispravan. Nije mu rekao sto gubi mrezu nebi ga bi kupio. Takodje jenrekso ds ce mi dati punjac i kutiju sa slusalicsma narednog dana. Da bi mi na kraju rekso da nemoze da ih navodno nadje da ih je pogubio. Stvarno sramota. Oprezno sa ovim prodavcen. Odmsh trazi da ga ocenite i dosadjuje iz dsns u dan. Prvo vam on prvi pusti icenu a onda iz sata u sat vam dosadjuje da mu pustitr ocenu. Ja sam mu rekso ds je jos rano za ocenu i ds mi treba mslo vise vremens da istestirsm telefon. Takodje ni baterija mu nedrzi uopste dobro onsko ksko je naveo jer se isprazni posle par sati. Laze i maze. Oprezno snjim. Uhvatio me nabrzinu, kso xurise radio u trecu smenu ksko nevidi belu macku pred oci . Vrlo oprezno snjim da nebiste prosli kso ja
U oglasu je jasno navedeno da telefon ide za tu cenu bez opreme, covek je klasican preprodavac. Tražio je da mu spustim cenu na 100e jer ce telefon navodno koristiti neki rodjak a telefon je oglasio posle 3 dana za 16.500 dinara i naveo da je cena fiksna. Niko sa ovim clanom nema dobro iskustvo, prvenstveno je covek nepismen a za ostalo nema potrebe da kometarisemo. Molim KP tim da sredi ovu ocenu. Hvala unapred.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.