Gaming gear

Novi Pazar

Član od: 25.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitam pre kupovine da li miš ima nekih problema, on odgovara "Druze, mis je kao nov bez bagova i slicnih problema. .. ". Stiže paket, javim kulturnim tonom odmah nakon preuzimanja da miš nije kao u opisu i da želim da ga vratim, plastika je odvojena na zadnjem delu, nije prilepljena, kao da je šrafić koji drži polomnjen i ceo miš odzvanja/vibrira prilikom levom klika. Kaže "Sta pokusavas da kazes to? Mis je fixiran i kao nov nemoj da lupas i ne pravi me lazovom. .. Ako si se predomislio reci nemoj na taj nacin. .. ". Kasnije kaže "probaj da ga utisnes dlanom" i da mu posaljem snimak na viber, to i uradim, i na njemu se jasno vidi problem, a nakon nekoliko poruka ubeđivanja kaže "Ne mogu da ti vratim novac, već sam kupio novi miš za 12000" , "Da mi nisi uplatio pare pre slanja dobio bi odmah novac". Takođe i "Miš je pod garancijom, idi u radnju, dobićeš novi", bez obzira što je fizičko oštećenje u pitanju, i što ne želim da nagađam šta je problem, nego samo da mi vrati novac, a ja njemu paket. Nastavlja se ubeđivanje gde mi obećava da ću dobiti sav novac čim on proda novi miš, nije prihvatio ni 3 hiljade da uplati, pa kasnije ostatak, jer je očigledno da ni u jednom trenutku nije imao nameru da vrati novac. Ne javlja se, kontaktiram ga ponovo nakon par nedelja, ne odgovara. Sada je već prošlo mesec dana, i dajem prvu negativnu ocenu na kp, i to posle MOJIH napora i strpljenja da izbegnem ovu situaciju, on nikakvu volju nije pokazao da ispadne korektan. Na sve to, pošiljku nije poslao na dan kada je bilo dogovoreno, nego dan posle toga. Ovo mi je ubedljivo najgore iskustvo na sajtu za sata, najneiskreniji i najneposteniji clan sa kojim sam sarađivao, izbegavajte u širokom luku, a ako već kupujete, očekujte skrivene mane koje se on nada da će promaći kupcima. Od sada gledam samo licno preuzimanje za iole skuplje stvari, i ne uzdam se toliko u ocene, što preporučujem i ostalima.
Ja sam bez texta. Taj mis je takav od kad sam ga otvorio mislim da to nije mana. Hteo sam da vratim pare sto doticni 'balavac' nije imao strpljenja to je njegova stvar! Veoma los i naporan clan jos jedno lose iskustvo za mene.

Sport i razonoda > Kamp oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio sator a nije hteo da ga preuzme, izbegavajte ovog clana
druze, porucio ga jesam. Ali sam ga isti dan i otkazao bila je nedelja, nisi moga da ga posaljes isti dan.! video si poruku tako da..!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.