garderoba za odrasle

Vranjska Banja

Član od: 11.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tražio sam prsluk od 3 XL. Oni mi poslali sa faš nalepnicom i taj prsluk pasuje za decu recimo od 12-15 god a ja imam 115 kg , probao sam na dogovor bune se jel na prsluk piše 3XL da piše . Čuvajtese ovog člana , ja probo dase dogovorimo nešto oni neće o tome da pričaju, još mi kaže pa znaš da je to falš , ok al mora dami pasuje, jednostavno bezobazluk
Covek trazio da mu se posalje prsluk 3xl, maksimalno je ispostovan i prsluk je istog dana zapakovan i poslat. Kad mu je stigao 3xl kako je i porucio, trazio dva broja veci receno mu je da od tog prsluka nemamo vece velicine kako je jasno i navedeno u oglasu covek nije hteo dogovor vec nas vredjao ,brze bolje poslao negativnu ocenu. Mi se bavimo prodajom garderobe 20godina i stojimo na raspolaganju za dogovor iza nas stoje godine rada i samo pozitivne ocene. A gospodin definitivno prica kako njemu odgovara jos izmislja,ne preporucujemo nikakvu saradnju sa njim. Aludiramo i na vlasnike portala i aplikacije da pre pravljanja naloga svakog clana detaljno provere!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.