Geek shop

Beograd

Član od: 22.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Digitalne igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

-Prodao mi igru sa "dozivotnom garancijom". -Nakon manje od mesec dana u nalog koji mi je dao vise ne mogu ni da udjem a ni da otvorim igru. -lepo ga kontaktiram i na viber i KP i iznesem problem. -7 dana mi ne odgovara, pa odgovori da ce videti sta je problem. - odgovori mi posle 4 dana da mu je hakovao neko igru. -Ok ponudio drugu igru ili da vrati pare. . -nema igru koju bi ja zamenio i rekao mu da mi uplati pare nazad 17.04 evo 24.04 ne zna da odgovori na poruku. .. nepostovanje na maksimumu. Vidim da ima dobre ocene ali ja ne mogu da ga ocenim tako jer je neauzuran i spor a prodaje igre sa garancijom.
Nema opravdanja za ovako nesto. Posle dugo vremena evo jednog kiksa. Nisam masina vec covek, splet losih u mom zivotu je doveo do ovoga, sve je tacno sto je covek napisao. U pitanju je 1200din, tako da sigurno nisam imao nameru nekoga da prevarim za to, zaboravio sam da uplatim novac nazad kao sto sam rekao da cu uraditi. Mogao je da me cimne u periodu od ovih 7 dana (sto se tice uplate novca) i podseti na to ali ne krivim ga, sta je tu je, ima puno pravo. Toliko od mene :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.