genije

Mladenovac

Član od: 21.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedno od najgorih iskustava koje sam imao na KP u skorije vreme. Dogovorili smo zamenu, ja njemu telefon u fabričkoj kutiji kao nov smešno niskoj ceni, a on meni ruter, neki stariji procesor i hard disk za laptop 250gb. Čovek mi pošalje neispravan hard disk. i tu kreće njegovo "kako kod mene je radilo", "kako sad" i "zbilja ne znam". Hteo sam da mu vratim hard disk bez otkupa, kaže "ako je neispravan baci ga". Pitao sam da mi nabavi drugi ili da mi doplati razliku u novcu (oko 2000 din). Kaže da će da mi nađe drugi na nekoj klinici gde radi. Prvo kaže ajde do petka, pa se petak pretvori u ponedeljak, pa ponovo dođe drugi petak, pa mu treba 3 dana da odgovori na poruku, .Kao našao je drugi hard disk, ali mu health nije dobar. Pitam ga da mi pošalje sliku iz sentinela da vidim. Kaže da nema telefon pa ne može da pošalje sliku ? !! ! Navodno mu je pao pa slomio ekran ovaj telefon što sam mu poslao. Verovatno je mislio da ću da tražim svoj mobilni nazad. .. Količina laži koju je ovaj čovek istovario vređa inteligenciju. Pošto nema ništa od tog hard diska, pitao sam da mi plati razliku u novcu. Njegov odgovor: "e kintu stvr nemam veruj mi da jedva sastavljam kraj sa krajem samo ja radim a dvoje dece i supruga. .. " Ponudio mi je na kraju neki ofucan telefon koji ne može da se proda ni za 1000 din. Kaže da ga je poslao, ali neće da pošalje broj pošiljke. Stigao taj telefon ili ne sledi mu negativna Ne znam stvarno šta se dešava sa ovim čovekom, jer imao je pozitivne ocene oko 24 i ovo uopšte nisam očekivao od njega, ali vrednost iz njegovih oglasa koje mi je poslao nije ni pola vrednosti mog telefona. Na kraju sam ostao i bez mobilnog telefona i bez hard diska. Nekorektno i nepošteno s njegove strane. Išao je s namerom, a to je mogao da bude bilo ko od vas. Da mogu 3 negativne da mu dam, dao bih. Zbog zavlačenja i laganja. Uživaj u telefonu Željko, nisi ga uopšte zaslužio. Što se tiče vas ostalih, PAZITE SE OVOG ČLANA ! !!
Tek sada sam video negativnu ocenu,ne razumem gospodina zasto negativna, poslato mu je sve regularno al neka mu sluzi na cast strasno... necu ga kritikovati niti pljuvati, to govori o njemu maxsimalno je ispostovan....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.