Geniuss

Smederevo

Član od: 13.09.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neozbiljan član. Ponudio mi je cenu za uredjaj, koju sam ja prihvatio, zatim se ne javlja neko vreme, a onda mi nudi jos nizu cenu. Jako neodgovorno i neozbiljno. Nisam zadovoljan saradnjom sa ovim članom.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sva roba mu je kao od preko kad sam otisao po grafiku otac mu izasao i kaze kako stavlja grafike u rernu od sporeta i tako ih popravlja mislio sam da se zeza ali posle 2 nedelje mi riknula grafika. Tad sam uzeo i mobilni telefon od njega on mi je nazalost odmah kad sam dosao kuci ugasio telefon da ubacim karticu posle toga nije hteo da se upali, riknuo i kad sam mu rekao za telefon decko ladno kaze da ga ne zanima a do same kupovine govorio da nema problema da mogu da vratim ako nesto ne radi da garantuje ali sad menja pricu i kaze kad sam izasao iz kuce ne zanima ga. Ja sam podneo prijavu u policiji i idem do advokata.
Lik kupuje polovnu robu i ocekuje neku garanciju...Graficku je kupio ispravnu i testirao je kod mene kuci ,nista mu nije falilo tad,e sad posle mesec-2 kao crkla... Telefon je kupio od mene ispravan,testirao ga je isto kod mene kuci i javlja se posle par sati da mi kaze kako telefon ne radi? I jos mi preti na sve to,vredja me i oce da me uplasi sa tuzbom :) Izbegavajte ovakve ljude koji oce da uzmu polovno za sto manje pare i jos garanciju,pa gde to ima? Prica nesto za mog oca koj se salio normalno jer sva roba je ili od preko ili sa KP sajta,ja ne popravljam nista. Srecno u daljem zivotu i sve najj

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam nista pozitivno da kazem, nakon kontakta na kp usmen dogovor je napravljen preko telefona da se posalje telefon, i tako iz dana u dan 14 dana cekanja uz svakojake izgovore, jednostavno ne razumem ako neces da prodas kazes necu, ali mislim da se tu krije neka druga prica. Potrosiih i vreme i zivce, jer je doticnom do sale i zezanja. Izbegavati u sirokom luku i trazite autenticnost slika, posto sam neke slike iz njegovih oglasa nasao na internetu. Tolikoo od mene Luka!
Nije lepo to sto radis, cekao sam 3 nedelje za ssd od 20e i nisi ga poslao niti si vratio pare, i setio si se da se javis preko fake KP naloga da bi mi dao negativnu? O kojim porukama ti pricas, o kom cekanju druze moj??? Kakve veze imaju slike sa interneta, kod mene uvek moze da se dodje i pogleda licno, a ti izbegavas licno preuzimanje i zavlacis ljude za sitne pare... Imas dete i zenu i ne bi trebao da radis lose stvari jer karma uvek gleda sve.... Sve najbolje aleksandre i srecno u daljem zivotu 😀

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Posle kupovine kompjutera, kontaktirao sam prodavca da mu kazem da nemam sliku na monitoru, nakon cega mi je rekao da moram kupiti i graficku karticu za njega iako je moje prvo pitanje bilo da li je kompjuter pali-vozi. Osim toga i postarina je izasla 600 dinara vise. Na moju molbu da ucestvuje u delu izdataka je rekao da nema para, a posle da ce ipak preuzeti kompjuter nazad. Danas sam mu hteo javiti da cu ipak dokupiti grafiku, ali nisam mogao jer me je covek blokirao.
Nije moj problem sto niste citali oglas,hteo sam da vam vratim novac kad mi bude plata ,ali posle ovoga nema nista od toga!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.