Georgije

Dobanovci

Član od: 22.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PRODAJE UKRADENE TELEFONE OD PREKO SA OPISOM DA ŠATRO RADE NA R-SIM ALI NE RADE. .BEZITE OD OVOG, I NE UZIMAJTE NISTA OD NJEGA. .CEKAM GA U BEOGRADU.
Decko koji mi je dao negativnu ocenu od mene nije kupio nista niti sam sa njim imao bilo kakav vid saradnje, nudio mi je neki polomnjeni samsung s3 u zameni sta sam ja odbio i imam sacuvane poruke naseg dopisivanja Imao sam tri iphone 5 koji su bili zakljucani na stranoj mrezi, sva tri telefona su prodata preko sajta sa jednim sam imao problem posto decko nije mogao da ga namesti zvao me je zalio se i ja sam mu vratio novac, posle toga je telefon ponovo prodat i nije bilo nikakvih problema, ne razumem iz kog razloga i sa kojim pravom me je decko ocenio i zbog cega sam dobio negativnu ocenu Molim ako bilo kako moze da se obrise ova ocena, posto sam je dobio bez ikakvog razloga. Hvala

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao jel je sedite kao na slikama , on je reko da jeste i da nije polomljeno vise , samo na jedno mesto , a kad je stiglo ono je celo naprslo. .. Ljudi pazite se ovakvih !
Kako vas nije sramota da tako lazete, sve je isto kao sa slika, ako hocete mogu jos 100puta da ga slikam i videcete kakvo je stanje! Cist bezobrazluk sa vase strane!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.