Geza

Subotica

Član od: 09.04.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Potpuno nekorektan i neodgovoran prodavac. Rekao sam da cu da kupim zvucnike i dogovorili smo cenu. On je rekao da ce mi u petak doneti u Novi Sad. Prilikom mog poziva on je odgovorio da je u Novom Sadu bez zvucnika. U medjuvremenu je prodao zvucnike nekom coveku iz Kruscica. Sve je bilo dogovoreno i dogovor nije ispostovao. Vrlo nekorekno. Los i nekorektan trgovac.
U oglasu ( parkirani oglas dostupan moderatoru sajta) eksplicitno naglašavam da šaljem/dostavljam, tek nakon uplate. Privatna prepiska između nas je takođe dostupna moderatoru sajta, gde se jasno vidi stav potencijalnog lupca u odnosu na tekst postavljenog oglasa: ne traži broj tekućeg računa, već odmah šalje adresu. To ne bi trebao da bude problem, to bi se moglo i naknadno dogovoriti, međutim, nikakav poziv nije usledio. Poziv je usledio tek na dan njemu zamišljene, a sa njegove strane nikad potvrđene potencijalne isporuke (da smo se dogovorili): doslovno citiram "Naučiću ja vas kako se posluje!" Uvek izbegavam da komentarišem izlive onih, koji nastupaju iz te po sebe i okolinu nesolidne situacije Na kraju, predmet je bio na prodaju i ko ga je želeo, taj ga je i kupio. Sve ostalo je suvišak, kojem sam eto ovim i sam doprineo. Nisam ni poimislio na moguće posledice - samo da mi se javio, ja bih mu zvučnike sačuvao. Nije kraj sveta, ma kako mi on to želeo da predstavi. Nije u pravu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.