GigaMan

Kraljevo

Član od: 05.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje reciklirane Iphone SE kao nekoriscene. Ovi su telefoni istroseni, fabricki ili korisnicki malo osvezeni i idu u prodaju kao reciklirani. Ok cena jeste povoljna ali treba naglasiti da nisu novi nego reciklirani. Prodavac koristi slabosti mogucnosti placanja u Srbiji, kad jednom posljes pare nema sile da nekog obavezes na povracaj u slucaju problema. To je zato sto ne koristimo paypal za trgovinu u okviru naše države. Paypal bi u slučaju žalbe vrati pare kupcu a prodavac bi odustao. Pazite šta kupujete i od koga.
Nije mi jasno zasto ovaj korisnik tvrdi sve ovo i kakve dokaze ima ?? On nije imao nikakvu saradnju sa mnom i nije kupac, postavio mi je par pitanja na kp, vredjao, pretio i nije bas najbolje razumeo sta prodajem, mislio je da su replike zato sto imam neke pozitivne ocene za iste, objasnio sam porukom na kp da su ovo ORIGINALI i da pise sve lepo. Zbog cega on tvrdi sve ovo i kako je uopste mogao da me oceni kada nismo imali nikakvu transakciju- trgovinu niti bilo sta .. Telefoni su kao novi i ja sam to i cekirao u zagradi samo stoji nekorisceni nisam ja napisao to, odmah posle nase konverzacije promenio sam to na korisceni. sutradan vidim da me je ocenio i to negativno BEZ IKAKVIH DOKAZA. Razocaran sam na KP ne na ovog dokonog clana koji ima samo dve ocene i nema ni jedan oglas!!!!! Kako covek da se sacuva od ovakvih ljudi ?? da li treba da ne odgovaram na poruke. NISTA MI NIJE JASNO!! UZAS KAKVO POSLOVANJE I KAKVE LAZI!!!!

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeni proizvod nije kao na slici. Torbicu sam dobio sa nekim svilenim pletenim kaišem a trebalo je da bude kožni.
Stvarno ne mogu da verujem iz kog razloga dobijam negativnu, sad gledam a i na slikama stoje torbice sa kaišem normalnim kakav ste i vi dobili, ni jednog trenutka niste spomenuli da hoćete kaiš isto kožni ima jedna ili dve torbice sa takvim koji traje mnogo manje, brzo se oguli-ošteti zato se i postavlja ovaj kaiš i na svim torbicama je uglavnom ovaj kaiš. Ovo je stvarno sramota i ovome mora da se stane na put. Ovako dobijati negativne ocene bez razloga stvarni nema smisla i mislim da ovaj put stvarno mora neko da reaguje iz tima KP........

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije Ispostovan dogovor, telefon Nokia 8800 Erdos je neispravan, nema prijem signala, ne prepoznaje MTS mrezu a sim free je, baterija nakon 12 sati punjenja ne moze da izdrzi ni 15 minuta, gasi se i restartuje kada se telefon otvori na slajd, moja preporuka izbegavajte ovog clana. Kulira me kad ga zovem. Toliko od Mene. .
Sve same lazi,Ovaj novi clan zove stalno preti i vredja(imam u tel. porukama) pretio je i vredjao pre nego sto mu je stigao tel. posle toga je zvao i rekao da je sve u redu. OVOG CLANA SAM JA OCENIO NEGATIVNO I NE RAZUMEM STA JE SAD OVO??? MOJE OCENE NEMA.. NE RAZUMEM STA RADE ADMINISTRATORI, OVAJ CLAN IMA I PRIJAVU OD MENE. SMATRAM DA OVA OCENA TREBA ODMAH DA SE IZBRISE...

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE OVOG CLANA! !! Telefon nije u skladu sa opisom na oglasu. Ne preporucujem vam ovog prodavca. Cekao sam par dana da resimo problem, pisao par puta a on me kulira. .. Poslao mi je telefone u pogresne (stare) kutije, na jednom telefonu ne radi dugme za zvuk. Salje postom kojom njemu odgovara. Od mene Negativna!
IZBEVAJTE GA KAO KUPCA I KAO PRODAVCA!!! ocigledno je problem u njemu.. Sve same lazi...Kutije nisu stare, nove su, telefoni su ispravni..imao je primedbu samo na kutije a sad navodi kojekakve lazi, nisam bio u zemlji par dana zato nije dobio odgovor. Postom kojom saljem jedina garantuje za posiljku. Danas sam stigao i mogli smo da resimo problem kutija. Zao mi je sto sam mu cak i dao popust...

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nike bas onakav kao sto je opisan. Stigao mi je u subotu a vec u nedelju sam ga vratio u kutiju jer ne moze da se napuni i jos nekoliko stvari koje nisu dobre.
Kad je tako los, sto ga prodajes sada TI? Pitao sam u prodavnici gde sam ga kupio, treba samo kabal za punjenje da promenis....Nisi imao strpljenja,da resimo problem ako je i postojao? I to nije razlog da me ocenih NEGATIVNO!!! Misljenja sam da ova ocena treba pod hitno obrisati!.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.