Gile

Beograd

Član od: 16.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Apple desktop

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnog mac mini za 300e, dogovorili se da mi ga posalje sutra dan. Sutra se javio sa pricom da kad je trebao da ga posalje decko koji mi ga je slao umesto njega jer je on bio na zimovanju uzeo ga za sebe i dao mu 350e. Nakon toga mi je blokirao komunikaciju bez razloga! Velika negativna ocena!
Hvala Marko! Napisao sam Vam razlog, a Vaše je bilo da prihvatite to ili ne. Pročitali ste poruke i niste našli za shodno da mi odgovorite. Mac Mini je otišao jer, nažalost nisam kući i nisam mogao da iskontrolišem sve. Dobili ste od mene izvinjenje, čak sam i ponudio da Vas obeštetim nekako. Blokirao sam Vas jer niste našli za shodno da se udostojote odgovora. Šta čovek da radi. Svakakvih ljudi ima, a ova negativna ocena neka ide Vama na čast (koju nemate). Sram Vas bilo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.