Glenn Grujic

Beograd | Čukarica

Član od: 22.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Senzori i kamere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket poslat po dogovoru sa kupcem koji je zamolio za pomeranje roka slanja što je i ispoštovano sa naše strane. Nakon nekoliko pokušaja isporuke i pozivanja od strane kurirske službe ali i naših poziva paket nam se vratio jer se korisnik nije javljao na telefon. Na upit putem KP-a gde je nastao problem, nikada nismo dobili odgovor iako je poruka pročitana. Stoga, nakon početne dobre komunikacije saradnja nažalost "završena" razočaravajuće, a za sve ove godine poslovanja putem KP imali smo ih svega nekoliko. Negativne ocene očigledno su ispravno date ovom korisniku.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neverovatan član. Razočaran sam. Ovo je prva negativna ocena koju dajem na KP. Dogovorim se sve sa čovekom on bude super korektan čak mi spusti cenu iako nisam ni tražio. Posle dogovora mu pošaljem adresu da mi pošalje konzolu, a on u međuvremenu obriše oglas i ja tom trenutku mislim super, sve je sređeno. Posle toga mu šaljem poruke na Viber preko kog smo komunicirali, posle i na KP, međutim ne javlja se. Danas uzmem da mu pošaljem poruku na KP samo da mi bar kaže da neće slati da ne očekujem kad ono - BLOK. Da se čovek udostojio da mi kaže da mi neće poslati konzolu nebi bilo razloga za negativnom, ali šta je tu je. U međuvremenu sam video i da je dobio negativnu ocenu na praktično isti način po 2. put. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom jer je velika šansa da ćete ostati razočarani, kao i ja.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Glenn je lepo iskomunicirao sa mnom, i sve smo se dogovorili, a onda je javio da nema dovoljno novca i da će imati sutra. Sutradan me blokirao na KP, obrisao broj telefona (isključio iz funkcije). Vidim da je kupio Sony od drugog lika, i to nije problem, ali je problem što nije rekao našao sam jeftinije kupujem od drugog. Tako da znate da vrlo lako može da vas ispali.

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo se dogovorili, čovek mi poslao lokaciju, idućeg dana kada sam bio blizu prestao da odgovara na poruke i ne javlja se na telefon. Posle vidim u ocenama da je prodao igre nekom drugom. Ne preporučujem saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.