Gloria

Novi Sad

Član od: 24.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nula opis. .. fleke koje nisu spomenute a kao vratite da operem prašinu. .. da se čovek samo nasmeje. .. ponuđeno da se vrati o mom trošku ali ne kao ja ću srediti. .. pa treba srediti i opisati pa posle se zezati kad si u pravu. .. ali nema veze. .. imaće za čips i aspirin od tih para. . neka je na zdravlje . .. čista 10 za nju
kupac je precutao pravi razlog vracanja (verovatno mu se nije svideo model, ili mu je bio neodgovarajuci broj) a zbog navodnih fleka je trazio da mi belu trenericu vrati. ponudila sam da ako ne zeli sam da opere trenericu vrati o mom trosku da je ja operem i da ce se uveriti da fleka kako kaze nece biti, jer se trenutno mozda radi samo o naprasenom delu. kupac nije pristao na dogovor i dao mi negativnu ocenu koja apsolutno nije opravdana, jer se i na slikama vidi da je trenerica nova, iako je napisano da je par puta obucena, a i naspram toga je bila odgovarajuca cena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.