GM Shop

Novi Sad

Član od: 20.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisu oglasa stoji da zastitno staklo za telefon ima odlican odziv ali to uopste nije tako, telefon jednostavno ne reaguje preko zastite skoro nikako. Jeftina kineska kopija. Krajnje neprofesionalan prodavac koji nije pokazao nimalo interesovanja za problem, mozda bas zato sto zna o cemu se radi. Klonite se ovog prodavca. ..

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam staklo za tel, pitao sam za instrukcije pre kupovine, poslao mi klip koji nema veze sa ovim staklom koje on prodaje jer se ne dobijaju delovi. Nisam hteo sam da stavljam staklo pa sam otisao u servis. Tamo nisu mogli da ga nameste jer su rekli da je staklo osteceno, ali prodavac ne priznaje gresku, kaze da su krivi ovi iz servisa. Samo razmislite sta je realnije: 1. Da je ovaj prodavac narucio proizvod iz kine i da je proizvod dosao ostecen, kao sto se cesto desava sa proizvodima iz kine 2. Da ljudi iz servisa koji instaliraju stotine ovakvih stakla dnevno nisu znali da nameste jedno obicno staklo. Veoma mali covek koji ne zeli da prizna svoju krivicu. JAKO LOSE ISKUSTVO!
Staklo je kupio neosteceno, novo. Prilikom preuzimanja se uverio u to. Kao i svako ko kupuje od nas. Ja iza svojih artikala stojim. Nestrucnim rukovanjem u servisu, staklo je postalo neupotrebljivo. Ja ne odgovoram za postupke kupca posle preuzimanja proizvoda, posebno kad su stakla u pitanju. Sto je i naglaseno u oglasu. Uvek izlazim u susret kupcima kad su ovakvi i slicni problemi u pitanju, a posto je ovaj nazovi clan bio bezobrazan, navaletan i neprijatan, (preti negativnom ocenom) nisam hteo iz principa. Pitanje za kupca: P: Da li su mu iz servisa vratili novac za uslugu (ne)postavljana stakal!? O: Nisu. P: Zasto nije u tom servisu u kom su tako strucni kupio i staklo!? O: Zato sto je to isto staklo visestruko skuplje nego kod nas. Veliki pozdrav za kupca, nek ubuduce kupuje accessories u ovlascenim radnjam, kad skupi pare ;) Posto se kineskog gadi, pitam se gle li je sastavljen njegov iPhone, moj je u Kini :) A ocena kupcu na cast ;) Lep pozdrav ;)

Automobili | Oprema > Autopunjači i FM transmiteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Transmiter koji sam dobio razlikuje se na slici. U čemu je problem? Prednji deo tj displej isti je ali zadnji kraj koji ide u upaljač od auta on je zaobljen, na to sam naročito obraćao pažnju jer sam imao isti takav koji sam bacio kao i pare, a tako me snađe i sa ovim, bez obzira što mi se dopao prednji displej zbog zadnjeg zaobljenog dela ne bih poručio, ispada mi iz upaljača i dolazi do trenutnog gašenja tako da na moju žalost i ove pare su mi bačene a i škola plaćena da više ne kupujem ovim putem.

Asesoari > Naočare | Dioptrijski okviri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slikama je to bio solidan i pristojan dioptrijski okvir (naočare), a poštom sam dobio naočare koje prodaju kinezi za 200 dinara. Budite oprezni. Postoji velika verovatnoća da platite 2500 din okvir koji kod kineza košta 200 din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.