GM

Gornji Milanovac

Član od: 16.07.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > OnePlus

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio masku i onda kada je trebao da je preuzme, blokirao komunicakaciju iz cista mira. Izbegavajte ovog člana! Napraviće Vam samo troskove!
Nisam potvrdio kupovinu pogledaj te korisnikove ocene obratiti paznju na negativne.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je od mene naručio dijagnostiku za opel vozila, potrudio sam se da mu isti dan pošaljem, posle 3 dana stiže mi sms poruka kako treba da očekujem povrat, paket je odbijen 2x zašta nisam ni obavešten, odma sam kontaktirao dotičnog na šta mi je odgovorio da nije u mogućnosti bio da preuzme i da mu pošaljem podatke da će mi poslati pare za poštarinu, dobio je podatke a ja novac još ne, nisu mi problem pare već cimanje oko ovoga i na sve to ja treba da tražim moj novac da mi pošalje, prvi put dajem negativnu ocenu a on ju je dobio sa razlogom.
Nemam komentar da li je ce se narod u ovoj zemlji opametiti da nauče da razumeju i praštaju ljudima ali opet kada je novac u pitanju ljudi su na sve spremni. Svakako bih zamolio ljude iz administracije kupujem prodajem da izbrišu ovu negativnu ocenu bez razloga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.